La EURO 2016, românii se adună și susțin împreună!

by - joi, iunie 16, 2016

   Anul 2016 a dovedit că românii sunt uniți și luptă toți, unul lângă altul, suflet lângă suflet. Niciodată nu am văzut oamenii să se strângă în așa număr mare. Toate familiile, toți oamenii stau cu sufletul la gură în așteptarea echipei naționale să coboare în arene. Toți speră la victorie, se adună de la mic la mare și se pregătesc de o seară nemaipomenită în fața televizoarelor, urmărind meciurile destinate Euro 2016.

   Nu am fost niciodată microbistă, însă mereu mi-am susținut țara, ca mulți alții. Împreună am dovedit în fiecare an că victoria jucătorilor este și victoria fiecăruia dintre noi, la fel cum și România este casa fiecăruia dintre noi. Am arătat că suntem mândri cu poporul și cu valorile pe care le deținem. Competiția anului de fotbal ne va reuni și de data aceasta într-o familie numeroasă și dornică de victorie, care își susține echipa națională indiferent de rezultat, sper eu.

Sursa: 101greatgoals.com

   Încă din copilarie obișnuiam să stau cu gașca de prieteni și să urmăresc diferite meciuri. De fiecare dată se întâmpla să nimeresc rezultatul, chiar echipa câștigatoare, motiv pentru care o perioadă îndelungată prietenii nu-mi mai vorbeau. Acest lucru se întamplă și acum, de aceea ezit să le fiu alături la unele meciuri. 
   Și chiar nu trebuie să fii microbist sau să-ți placă la culme sportul sau fotbalul ca să urmarești un meci, să înțelegi ce se întamplă și să presupui un prognostic.
   Însă, când ai în casă un barbat în devenire și unul deja ajuns la vremea bărbăției, ca femeie te mai și conformezi. Știu că va fi o lună în care eu și prietenele mele vom renunța la filmele indiene sau la telenovele, în timp ce domnii își reafirmă de zecii de ori decizia de a se uita la meci, fară a fi deranjați, timp în care masa trebuie să fie bogată și frigiderul plin cu bere rece.
  Se știe acest fapt cu mult înainte, mai ales când vine vorba de un asemenea eveniment important la nivel național, ce merită susținerea fiecăruia dintre noi.

   Pregătirile devin mai ușoare în familie, mai ales când locuiești într-un cartier unde cu toții sunt uniți și toți își anunță revederea la partidele de meci dedicate EURO 2016. Așadar, cu cât ne adunăm într-un număr mai mare, cu atât am mai mult ajutor la cumpărături și la realizarea pregătirilor.

Avem nevoie de o aprovizionare pe cinste și întâmplarea face ca Penny Market, un susținător al Capionatului European de fotbal să fie în apropiere. Ne aprovizionăm cu bere din belșug, cipsuri, semințe și covrigei, alimente pe gustul tuturor pentru reprizele de lungă durată. Desigur, în pauze, trebuie să le potolim foamea și celor mici și celor mari, așa că pregătim câteva bucate ca la carte, utilizând fructe și legume proaspete, brânzeturi și preparate din carne, ca la un bufet de excepție. La Penny ai de unde alege și cu ocazia asta chiar au marit stocurile și au diversificat produsele. Totodată produsele dedicate evenimentului sunt acum la un preț și mai bun, astfel încât să răsfeți întrega familie.


   Cristi preferă în această perioadă măncarurile copioase care să-i mențina concentrarea, iar cel mic adoră aceasta perioadă caci știe că-i pot face mai multe dulciuri și reușește să-și satisfacă pofta de ronțăit mai mult decât de obicei.

   Nu există apartament din care să nu auzi "Hai Romania!" și prognosticul curent. Cu siguranță și de data asta va fi la fel.
   Ne vom reuni cu toții și vom petrece mai mult timp împreună, acasă, unde duc toate drumurile într-un final. Anul acesta, pe lângă masa copioasă, le-am achiziționat fiecăruia și echipamente asortate cu evenimentul la un preț extrem de bun, cu reducere de până la 70%. Mi-am zis să le fac o bucurie și au fost mai mult decat încântați, iar datorită promoțiilor Penny am economisit bani cu care le-am putut satisface dorințele culinare și vestimentare. Cel mic mi-a răscolit prin dulapuri după farduri în nuanțele tricolorului. Nici guașele sale nu au scăpat nevătamate. Și-a desenat și roboții preferați în culorile tricolorului și i-a aranjat de la mic la mare pe masa din sufragerie.

   În semn de mulțumire, mi-a pictat o rochie cu flori în nuanțele tricolorului, ba chiar a decupat și stele din hartie, pe care apoi le-a pictat și le-a atârnat în camera sa împreună cu Cristi.
   Niciodata nu l-am vazut pe Andrei atât de entuziasmat și amândoi par a se pregăti cum se cuvine.
Cristi și Andrei sunt convinși că anul acesta vom ieși victorioși și fac orice pentru a transforma casa într-un adevarat locaș demn de suporterii mândri de echipa națională.

Sursa: www.uefa.com

   Nimic nu se compară cu serile în familie și sunt convinsă că Andrei va fi mai mult decat fericit să îmbrac rochia făcută de ei, să-mi pictez și eu fața ca ei și să fluturam împreună steagurile în timpul meciului. La anul le-am promis bilete direct în arene și am de gând să mă țin de cuvânt.
   Fericirea lor este fericirea mea și astfel am decis ca anul acesta sa ne adunăm împreună și să fim adevarați susținători, precum românii din toată lumea. Anul acesta cu toții susținem România, indiferent de sex sau vârstă.

   Andrei s-a înscris în echipa școlii de fotbal și visează când va fi mare să joace în arene drept jucator la echipa națională. Vreau să-i susțin alegerile, așa cum face orice parinte care își iubește copilul. Pentru mine, Campionatul European de fotbal este visul lui Andrei și ocazia de a retrăi o seară divină împreună, cu sufletul alături de întregul popor român.



You May Also Like

2 comments

  1. Răspunsuri
    1. Claudia, importanta nu e victoria, ci ceea ce inveti din ea. Uneori si o infrangere te ridica si te face sa vezi cu alti ochi o viitoare provocare ca aceasta. Important este ca indiferent de rezultat sa ramanem uniti si sa retraim serile in familie, sa renuntam la lucruri marunte si neinsemnate (precum necompatibilitatea catre filme, muzica etc.) si sa petrecem mai mult timp cu cei dragi. Si desigur, sa ne sustinem tara oricand, in orice, cu bune si cu rele. Priveste partea buna. La cate promotii am intalnit la Penny, a mai ramas suficienta mancare, cat pentru 2 zile cu familia dupa fiecare meci. :D

      Ștergere