My favorite store of hats: BKLYN

by - luni, iunie 13, 2016

   Nu sunt o fana a caciulilor. De fapt, le-am evitat de cand ma stiu. Toata lumea sta iarna cu gura pe mine sa-mi acopar capul cu un fes, ceva, de la mine daca scot cel mult o gluga. Asta pentru ca mi se pare mie inestetic, iar atunci cand imi intra o idee in cap, cu greu poti sa mi-o scoti. Desigur, cand afara sunt minus douazeci de grade si iti dardaie pana la ultima "clanta" din gura, cu siguranta nu-ti mai sta gandul la ce iti sta bine si ce ti se potriveste.


   Cu putin timp in urma i-am cunoscut pe cei de la BKLYN, un magazin cu origini londoneze dar care ofera o gama unicata de caciuli de lux. Trebuie sa recunosc sincer, chiar cu mana pe inima, ca aceasta colectie oferita de BKLYN este singura care m-a fermecat. Abia de am achizitionat asta iarna o caciula asemanatoare de la H&M, dar dintr-un material putin cam incomfortabil pentru mine, pe care am purtat-o cand si cand. Cea primita de la BKLYN mi se pare fantastica! De fapt, recunosc faptul ca mi-as dorit un alt concept, dar ma bucur enorm ca am gasit dupa aproape 22 ani o caciula pe care sa o ador la nebunie. A sosit in doar doua zile prin DHL, deci nu a trebuit sa astept foarte mult chiar si pentru o comanda din afara tarii. Acum parca imi doresc sa vina iarna cand stiu ca sunt echipata cum trebuie.


   BKLYN utilizeaza un concept fantatic pentru a crea aceste caciuli din colectia 2016-2017. Materialul si conceptul de baza este unul de lux, nici preturile nu sunt mai prejos. Caciulile au in compozitie lana moale, care nu deranjeaza pielea si mentin o temperatura optima in anotimpul rece. Eu am o piele destul de sensibila care nu suporta lana clasica deloc, aceasta provocandu-mi mancarimi si iritatii destul de urate ale pielii.
La baza creatiei se afla materialele cele mai fine din Italia, urmand ca designul si conceptul unic sa fie finalizat in UK.

   Ce este atat de fantastic la caciulile astea? 

   Tot am accentuat expresia "concept diferit". Ei bine, caciulile pot fi alese in combinatii diferite de culori atat in ceea ce priveste materialul caciulii cat si bobul de puf, care este extrem de bogat si moale, nu cade si nu-si pierde din volum.


Mai pe intelesul vostru, poti alege un puf verde la o caciula mov sau un puf roz la o caciula albastra. Aceasta colectie este un joc de culori care poate fi adaptat cu usurinta gusturilor diverse si fine. Este ceva ce nu am mai intalnit pana acum si un pas destul de important as zice eu, in lumea fashion.
   Poate nu inseamna mult, dar combinatiile diverse de culori, materialul fin si luxos, cu siguranta m-au impresionat si m-au facut sa-i plac pe cei de la BKLYN si creatiile lor. Aceste caciuli nu se gasesc la orice colt de strada, desi m-as bucura sa fie asa si sa-mi adun o colectie intreaga si sa ma joc toata iarna in culori.



   Voua cum vi se pare acest concept?



Oja/Nails: Melkior - Anytime red





You May Also Like

3 comments

  1. foarte frumoasa caciula ,si eu as purta ,este superba

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa o caciula am si eu nevoie. Imi trebuie iarna o caciula moale, calduroasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu sunt adepta a caciulilor,dar chiar ca e superba combinatia de culori <3

    RăspundețiȘtergere