OOTD: Tribal print on my dress

by - miercuri, iunie 08, 2016

Tineti minte rochia de ieri? O, da! Cata splendoare! O ador, pur si simplu! Va spuneam ca cea de-a doua era in asteptarea pozelor. Nu a durat mult ca i-a venit si ei timpul.
 Nu a beneficiat de aceeasi priveliste uimitoare, insa dupa cum zice si Anne Roiphe, frumusetea unei femei nu se masoara in vestimentatie ci in puterea zambetului si expresivitatea sa. O femeie care zambeste este cu siguranta o femeie fericita iar asta este cu adevarat un cadru plin de frumusete pe care il pot exprima cu usurinta cateva poze.

Nu am putut renunta la superbul buchet de flori sau la pantofii oxford casual. Cu toate ca este un cadru complet diferit, aceasta rochie nu mi se pare mai prejos ca cea de ieri.
Si aceasta rochie cu model tribal de la SheIn, dupa cum ii spun ei, este de asemenea din acelas material dragut, brodat atent, putin mai lunga ca precedenta dar la fel de frumoasa.

Poate fi la fel de bine accesorizata cu o pereche de pantofi si o geanta eleganta sau cu o pereche de pantofi josi, eleganti, precum cei oxford. Va suna cunoscut, nu-i asa?

Si aceasta rochie are imprimata o broderie fina de-a lungul materialului de culoare alba si un joc fantastic de culori insotite de modelul abstract. Este perfecta atat pentru o zi de vara insorita cat si pentru o ocazie. Puterea ei de farmec consta in modul in care fiecare dintre noi decide sa o accesorizeze.
Este putin mai bufanta ca precedenta si are si un adaos de material tip jupa pe dedesupt. O pot declara drept o alta alegere stralucita si un nou must have in colectia de vara. Voi ce ziceti?

Rochia o gasiti aici











You May Also Like

1 comments

  1. Esti foarte dragalasa si rochia asta iti vine perfect. Nu m-am gandit sa asortez o rchita de acest gen cu pantofi oxford dar se vede bine! Pup

    RăspundețiȘtergere