Ups! There is free shipping for everyone!

by - duminică, iunie 12, 2016

Astazi se da startul la super cumparaturi! Pentru pasionatele de shopping, SheIn va ofera transport gratuit la orice comanda.
Daca te-a atras ceva pana acum si ai ezitat din cauza transportului, acum poti beneficia de produsele dorite fara a plati nimic in plus si fara a fi conditionata de o anumita valoare. Daca doresti un singur produs, il poti comanda acum fara extra taxe.
In plus, daca doresti pentru prima oara sa devii client, primesti 100 puncte si 40% reducere pentru prima comanda.
Este foarte simplu sa plasezi o comanda pe SheIn. Doar adaugi produsele favorite in cos, completezi datele tale si metoda de plata (poate fi paypall sau simplu, cu cardul bancar precum la orice alta tranzactie dintr-un magazin online).

  • Produsele alese de mine pana acum s-au dovedit a fi mult mai frumoase si de calitate. O comanda poate sosi in 3 saptamani sau chiar mai putin si ideea de a avea o rochie de ocazie la doar 20$-80 lei suna genial, nu-i asa? Dar o rochie simpatica de jaquard cu 40 lei, cand la noi nu le gasesti cu mai putin de 100 lei?

Multe persoane achizitioneaza hainele la un pret mult mai mic de pe site-urile chinezesti si le vand la un pret mult mai mare, insa calitatea e deplorabila. Pana acum sunt zeci de clienti multumiti de raportul calitate-pret oferit de SheIn. Tu de ce sa nu-ti alegi favoritele la un pret mult mai bun?
Eu mi-am adaugat in cos cateva chestii noi? Cum ti se par? Tu ce ai ales? Profita si tu de sansa aceasta si alegeti favoritele! Aveti la dispozitie doar cateva ore pana se incheie promotia.

Iata ce mi-am ales eu:








You May Also Like

3 comments

  1. Frumoase, dar cea verde e mai pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aida Dolce: mare dreptate ai cu site urile care cumpara din afara

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place rochia alba care are acele dungi negre de mare efect.

    RăspundețiȘtergere