Experienta Dermablend by Vichy&Aoro

by - marți, iulie 19, 2016

Astazi vreau sa va povestesc despre experienta mea din ultimele luni cu Dermablend de la Vichy. Nu cred ca este persoana care sa nu fi auzit de fondul de ten minune, conceput special pentru a acoperi pana la cele mai profunde imperfectiuni, printre care si tatuajele.
Mi-a dorit enorm de mult sa incerc acest fond de ten si m-am bucurat nespus de mult ca am facut-o in cele din urma.


L-am achizitionat de pe Aoro in aprilie si am ales varianta pentru ten acneic, spuma, care a costat putin peste 80 lei. Cu toate ca pachetelul a fost mic, ca de obicei a fost foarte bine impachetat si livrarea s-a facut in 3 zile maxim prin curier.


Tubul contine 35 ml de produs si la prima impresie pare foarte mic. Cu siguranta daca l-as fi vazut pe rafturile magazinelor probabil ca as fi ezitat sa-l cumpar, cu toate ca este un fond de ten foarte popular. Trebuie sa recunosc faptul ca a fost doar o falsa impresie deoarece il utilizez doar intr-un singur strat si luna aceasta implineste 3 luni de cand il folosesc.
Mereu inainte de aplicare utilizez o crema baza (in cazul meu Blur treatment by Anew-Avon) si o paleta de corectoare (in special verde pentru estomparea rosetii si a unflaturilor, mov pentru pungile de sub ochi).


Dermablend se aplica foarte usor atat cu degetele cat si cu pensula. In plus, noua tehnologie tratament m-a ajutat la incetinirea procesului de aparitie a cosurilor si tratarea semnelor profunde. Acoperirea este medie spre mare si cu toate ca ranile pe care mi le provoc storcand cosurile sunt destul de urate, reuseste sa le acopere in mare parte, facandu-le invizibile sau aproape invizibile. V-am atasat si un exemplu inainte si dupa utilizarea fondului de ten Dermablend by Vichy.
In timpul utilizarii nu am remarcat nicio reactie adversa cu toate ca am un ten sensibil. Cu siguranta voi reachizitiona acest produs si in varianta lichida.


Odata cu plasarea comenzii pe Aoro mi-am ales si un cadou la alegere din cele 3 propuse si anume o mini pasta de dinti naturala Mediblanc, varianta pe alb. Pasta este o incercare extraordinara! Am dintii foarte sensibili de fel si aceasta s-a comportat perfect. Are o aroma fresh de pepene, nu face spuma si curata extrem de bine dantura lasand respiratia proaspata intreaga zi. Cu siguranta pe viitor voi adauga in colectia mea si acest produs.


Imi place la nebunie ca Aoro ofera cadouri la orice comanda!

Stiu ca orice produs cosmetic nu poate fi la fel pentru toti. De aceea va ofer cateva sfaturi:
- achizitioneaza produse de la furnizori de incredere chiar daca produsul dorit poate avea un pret mai ridicat decat in magazinele de cartier;
-atunci cand ti se termina un produs, nu te grabi sa-l inlocuiesti, nici macar periodic, cu un produs ieftin de la magazin - astfel previi eventualele iritatii si alergii;
-testeaza produsele in limita unui buget decent pentru prima oara si investeste pe cat poti in produsele de ingrijire si cosmetica;
- fii cu ochii pe sfaturi, pareri ale cunoscutilor si ale cumparatorilor, apeleaza de preferat la marci cunoscute si pe cat posibil la farmacii;
- alege un furnizor cunoscut si bogat in marci/produse (Aoro este renumit pentru acest lucru);
- atentie la firma si la originalitatea produselor; un nume mare nu reprezinta intotdeauna un produs de calitate.


You May Also Like

1 comments