Amiclubwear: Unique swimwear for perfect shapes

by - joi, august 04, 2016




Vara mai sta putin pe la noi si doreste sa ne bucure in ultimele zile de vacanta. Daca nu ai avut parte de concediu pana acum, e ocazia perfecta sa-l ei cat de curand. Se apropie cu pasi repezi si inceputul de scoala, inceputul vietii cotidiene obisnuite si al unul stil de viata monoton. De ce sa nu ne bucuram acum?



Am pus ochii pe costume de baie, chiar daca timpul si buzunarul nu-mi permite sa pornesc intr-o vacanta in Caraibe sau in Tenerife, macar pe plaiurile noastra. Ma bucur insa ca pot sa va ofer niste sfaturi si putina inspiratie pentru bagajul celor care sunt pe ultima suta de metri.

Am pus ochii pe un costum de baie. A fost dragoste la prima vedere! Mi-au atras atentia atat culorile cat si slip-ul de baie cu talie inalta, ceva mai greu de gasit pe la noi si cu siguranta la un pret exorbitant. Ca toate produsele de imbracaminte comandate de pana acum, marimea mi se potriveste perfect. Are doua bretele subtiri si o structura foarte bine realizata, inca este primul meu costum de baie pe care il pot purta cu sau fara bretele, fara sa-mi fac griji ca ma voi trezi cu "rosiile afara din gradina". Ha, ha! 


Nu are extrem de mult burete, ci doar cat sa mentina structura, sarmele de sub piept nu sunt incomode ca la alte costume de baie sau sutiene obisnuite. 
Florile sunt cu adevarat deosebite si nuantele foarte jucause. Fac o armonie perfecta.

De ce talie inalta?
Accentueaza linia corpului, lungeste picioarele si ofera o infatisare placuta cu toate ca unii ar spune ca e un slip de babe. Nu, nu e! Este o varianta moderna a costumelor de baie, una extrem de rafinata si de o calitate foarte buna. Cu siguranta este favoritul meu!
Voi l-ati alege?



















You May Also Like

0 comments