Comenzi internationale. Paypall. Ebay.

by - marți, august 09, 2016

Am emotii! Azi am facut prima mea comanda pe Ebay. Adunasem cativa banuti, in jur la 50 si ceva de dolari, pe care in urma cu 2 zile hotarasem sa-i transfer pe cardul de Romania. Cu stupoare am aflat ca nu poti transfera banii din Paypall pe cardurile Mastercard, cum am si eu. Ghinion chior! Am gasit un Visa, care cica ar fi fost acceptat, dar nu a reusit asocierea. Motivele pot fi diverse. M-am hotarat asadar sa utilizez banii pentru comenzi online, asa cum m-am si invatat de altfel.
Majoritatea distribuitorilor s-au modernizat si si-au adaptat la metoda de plata cu cardul bancar, indiferent de tipul acestuia sau de banca de care apartine (gen Aliexpress). Putine au mai ramas care accepta Paypall, majoritatea fiind din tari straine. Sunt si cateva nationale (daca dati un mic search o sa gasiti cateva).
De vreo jumatate de an imi caut o parka pe care n-o gasesc decat la preturi de peste 50£-300$ minim.



Cand am dat azi un search pe nea Google am avut surpriza sa gasesc minunata parka, varianta scurta, la doar 7$ si un pic. Intai am gasit ceva asemanator cu 6$ si ceva, pe care numaidecat am bagat-o in cos. Intr-un final cele doua produse au sfarsit in cosul de cumparaturi si pana in octombrie, cand s-ar estima ca ar ajunge, voi sta cu sufletul la gura.
Nu sunt nascuta in puf, nu ma imbrac numa in blanuri naturale si piele, mai mereu China sau dupa caz o piele mai scumpa si mai "reala" de 200-300 lei (foarte rar). In rest raman la China, fas (musama) la 30-100 lei.



Mie gecile astea imi plac la nebunie, in special cea cu blana roz, de care va spuneam ca am cautat-o intruna si care e foarte scumpa chiar si pe Aliexpress (minim 200$). Nu ma astept sa fie la fel de multa blana sau la extra calitate. Sper sa nu primesc o poza a produsului sau marimea pentru animale (ha, ha!). La banii pe care i-am dat (circa 55 lei total, pe ambele), sper doar sa fie ceva ce se poate purta, chiar in anotimpul foarte rece, asa cum ar si trebui. Par niste achizitii super, dar cine stie ce va sosi? Poate voi avea noroc si vor fi doua achizitii ieftine si bune. Va tin la curent cand ajunge comanda, daca ajunge (daca nu, pot cere rambursarea sumei). Sunt curioasa de rezultatul primei experiente Ebay. Cine a mai incercat?

You May Also Like

5 comments

  1. eu am mai comandat lucruri de pe ebay si au fost ok

    RăspundețiȘtergere
  2. te pregatesti de iarna? :D am facut si eu cateva comenzi pe ebay, tot asa la inceput cand dadusem de bani in paypal, si mi-au venit in 2 luni. Ai mari sanse sa ajunga la fix

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conteaza sa ajunga si sa se potriveasca. Daca e si blanoasa si materialul, forma, is ok, si mak bine. Cautam disperata geaca roz ca-mi place la nebunie.

      Ștergere
  3. comentariul de mai sus era lasat de mine. nu am obs ca eram logata cu adresa de e-mail a sotului in gmail :P

    RăspundețiȘtergere