De ce să alegi o călătorie cu Viotur

by - sâmbătă, august 20, 2016

Sfârșitul lui august și începutul de septembrie, reprezintă o perioadă potrivită pentru a porni la drum. 
Vacanțele în străinătate sau călătoriile către rudele de pe alte meleaguri, sunt o modalitate excelentă de a te recrea. Călătorind vezi o altă față a lumii contemporane și îți îmbogățești cultura. Deși într-un final toate drumurile duc acasă, pentru mulți a sosit clipa să pornească din nou la drum, în căutarea unor oferte de muncă mai bine plătite peste granițe, care să asigure un viitor mai bun viitoarelor generații. Vremea se mai domolește și marea majoritate a turiștilor au pornit deja către casele lor. E perfect să pornești la drum!

Mama este foarte selectivă în ceea ce privește călătoriile. Nu-i place să zăbovească prea mult pe drum. De aceea preferă traseurile de scurtă durată. Doar știi cum e cu oamenii în vârstă! Acum doua luni și-a luat bilete autocar Romania Anglia prin Viotur și a fost să-și vadă nepoții din partea surorii mele. Spre surprinderea mea, nu s-a plans deloc de drum. Acum fratele meu o așteaptă în Germania. Nu s-au vazut de mai bine de 2 ani și s-a gândit că ar fi minunat să-i ofere și el la rândul său, o vacanță de neuitat.
Toată săptămâna a stat ore în șir în fața calculatorului. M-am mirat, nu-i stă în fire și de fel nu se acomodează prea repede cu noua tehnologie. La miezul noptii, când în mod normal m-aș fi rostogolit prin pat, doar să nu-i mai aud sforăitul, o auzeam mormind indelungat: "Viotur! Viotur! Viotur!". Nu mă deranja atât de tare, dar mă treceau toți fiorii, cănd somnul era mai dulce, să aud tonul acela gros.

Mi-am facut 
ieri curaj  să o întreb cine sau ce este mai exact Viotur. Am crezut că se referă la noile sale pastile, de la care puteam să bag mâna în foc că iarăși a luat-o razna. Mi-am adus aminte apoi că Viotur este o companie de transport internațională, cu plecări din România către marile țări europene, la care a apelat ultima dată.



- Auzi fată, nu mai zăbovi și fă-mi o rezervare: 0749 990 967/0767 618 079! Trebuie neapărat să prind un loc într-un transport persoane Germania cu Viotur

- Mamă, dar de ce Viotur? Nu te-am mai văzut niciodată atât de impresionată și hotărâtă.
Ții minte când ai fost în Austria? De ai dat o gramadă de bani și te-au lăsat rătăcită într-un colț neștiut de nimeni?
- Da mamă...dar...
- Niciun "dar"! Mereu ai zis că preferi lucrurile moderne. Ei, asta e definiția modernului: Viotur!
- Pai de ce, mamă?
- Viotur are dotări moderne și face plecari microbuz Romania - Germania de la 110€ biletul, direct la destinație. Ce ai vrea, să mă rătăcesc prin cine știe ce benzinărie din Frankfurt? Am și televizor, un scaun comod și alte dotări superioare. Mai ții minte când ai fost Italia și ai plătit biletul întreg pentru soț și pentru copii? Nu ziceai tu că nu ești multumită de faptul că doar anumiți studenții și pensionari beneficiază de reducere la tren și că nu-ți permiți orice călătorie? Sau de faptul că doar elevilor li se decontează abonamentele cu autocarul/autobuzul, dacă nu se întâmplă să fie statul în criză? Viotur oferă reduceri substanțiale tuturor pensionarilor, elevilor și studențlor. Dar tu ce știi...?! Este o firmă de top în România, cu servicii de ultimă generație. Mai ai la dispoziție și 45kg pentru bagaj, gratuit. Tu ai de pierdut dacă nu știi să cauți serviciile potrivite!
-Serios, mamă? Și eu de ce nu am aflat până acum? Ultima dată am plătit aproape dublu pentru un bilet de autocar Romania-Germania. Nu credeam că-ți voi spune asta, dar mi-ai fost de mare folos cu această informație! Eu și soțul meu ne gândeam de sărbători să facem o călătorie scurtă la fratele meu. Voi alege un bilet dus-întors cu Viotur. Știu că recomandările tale au fost întotdeauna cele mai bune!



Viotur aduce în prim plan pe piața romănească serviciile moderne și călătoriile de lungă durată, direct către destinația aleasă, cu program flexibil al plecărilor și la cel mai mic preț. Dacă trebuie să ajungi pentru prima dată la o anumită locație europeană, Viotur îți pune serviciile la dispoziție și te va duce fix în fața hotelului la care te vei caza sau direct la adresa rudelor pe care abia ai așteptat să le reîntâlnești. Viotur te ajută să economisești timp și bani, oferindu-ți întreg confortul necesar, pentru ca tu să ajungi odihnit și în siguranță oriunde în lume.

Următoarea mea călătorie o voi programa împreună cu Viotur. Tu ți-ai rezervat biletul?




You May Also Like

1 comments

  1. MA BUCUR CA MAMA TA A CALATORIT CONFORTABIL.EU MOMENTAN NU AM NEVOIE DE UN SERVICIU DE GENUL DAR VOI RECOMANDA CUNOSTINTELOR MELE

    RăspundețiȘtergere