Experienta Loncolor si blond-argintiu

by - luni, august 22, 2016

Bine te-am regasit! Daca te-ai gandit la un silver, asa cum mi-am propus si eu, trebuie sa-ti spun ca treaba este mai complicata decat pare. Nuanta folosita de mine s-ar putea insa sa-ti fie de un adevarat folos daca optezi pentru pasteluri sau daca doresti neaparat un silver, pe care ti-l poti face cu pasi mici si multa rabdare.


Blocata pe aceasta idee, mi-am propus sa testez noua gama Loncolor Expert AEO-TECH, nuanta blond argintiu, iar Loncolor mi-a fost de mare ajutor cu un kit generos despre produse, despre care o sa va vorbesc treptat, asa cum ii place.

Ce iti ofera fiecare cutie in parte:
-un tub de vopsea de 40ml;
-un flacon de oxidant 12%, 60 ml;
-plic de masca pentru intretinerea parului vopsit;
-manusi;
-ghid de instructiuni.


Mod de aplicare: Se amesteca obisnuit crema cu oxidantul, se lasa 5 minute si apoi se incepe procesul. Iti recomand sa ai o persoana care sa-ti vina in ajutor, pentru a-ti acoperi in totalitate firele. Daca nu, hei, poti incerca si singura, luand sufita cu suvita, intai radacinile, apoi restul firului de par.



Impresia de dupa: Noua inovatie Loncolor presupune un rezultat perfect fara a trebui sa mai suporti acelas miros intepator pe durata procesului si dupa. Mirosul este comsiderabil redus si dupa vopsire nu l-am mai simtit deloc. Consistenta a fost ceva mai subtire fata de gamele anterioare Loncolor cu care am fost obisnuita, insa nu a reprezentat o problema.


Vopseaua a oferit o nuanta usor uniforma, avand in vedere ca anterior eram un blond-auriu cu mici suvite si reflexii silver, care s-au pronuntat. Am capatat o podoaba capilara in nuante de blon-cenusiu si silver, dar ca de obicei, Loncolor si-a facut treaba mult mai bine decat alte vopsele incercate pana acum. Eu am folosit doua cutii, avand un par mediu.
Daca iti doresti un blond-argintiu sau un silver perfect, atunci decolorarea este singura modalitate. Pentru acest lucru iti recomand sa treci pe la salon. Se presupune ca specialistul stie sigur ce face!



Intretinere:
Nuanta de blond-argintiu, in special silver, nu sunt intocmai usor de intretinut. De aceea, indiferent de modul in care vei ajunge la aceasta culoare, iti recomand un sampon nuantator si o masca pentru par vopsit. Cei de la Loncolor au facut cinste cu o masca pentru par vopait care miroase formidabil, hidrateaza firul de par si ii mentine culoarea intacta. Eu am facut o adevarata colectie de sampoane nuantatoare, asa ca am mai adaugat si samponul nuantator de la Loncolor, care a costat pe Emag doar 7 lei. Am auzit multe pareri bune despre acesta si spre deosebire de cele incercate, acesta ofera cu adevarat reflexii silver, chiar daca utilizezi o cantitate mai generoasa, neutralizand astfel si pigmentul galben.


Stiati ca...
Nuanta silver are la baza un ton mov? Cu nuantele Loncolor poti avea o nuanta asemanatoare cu cele realizate la salon. Tot Loncolor te poate ajuta sa-ti creezi un pastel extraordinar. Nu uita sa fii la zi cu toate informatiile pretioase, pe pagina de Facebook Loncolor.

Tu ce nuanta ai ales? Ce parere ai despre produsele Loncolor?



You May Also Like

7 comments

  1. EU NU M AM FACUT NICIODATA BLONDA DAR TU ARATI SUPER.AI O CULOARE SUPERBA

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cum arati ,esti superba ,eu nu mam decolorat niciodata ,nu stiu cum miar sta ,dar as incerca

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost si blonda, cu Loncolor ma vopsesc si eu. Dar ,nu m-as mai face blonda ca nu ma avantajeaza deloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum a fost pentru sanatatea parului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, chiar foarte ok. Nu am avut probleme. Problemele mele au inceput sa apara in urma cu cateva luni cand am decis sa ma decolorez si de la rosu violet sa trec la blond. Asta m-a nenorocit. Imi este tare ciuda ca nu mai gasesc lotiunea aceea de la Loncolor. Foarte buna.

      Ștergere
  5. buna! stii cam cat trebuie tinuta vopseaua in par?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 40-45 minute. Ps: Daca ai un par inchis sau blond mai inchis si vrei sa ajungi la blond-argintiu, iti recomand sa incerci Syos Lyghtener. Nu degradeaza firul de par asa cum o face decolorantul si deschide foarte tare parul. Apoi e musai sa folosesti si un tonner de par sau un sampon pentru par argintiu care sa-ti neutralizeze pigmentii de rosu, portocaliu sau galben pui. In sensul asta iti recomand Joico Endure Violet(the best) sau sampoanele de la Loncolor.

      Ștergere