Gel de dus cu ciocolata din inima Bottega Verde

by - marți, august 02, 2016

Mana sus cine este fan ciocolata! Unde ea apare, hop si eu. Sa-mi fi vazut ochii bulbucati cand ne-au lasat la practica, la liceu, sa ne servim din ciocolata dupa plinul fiecaruia. Sa ma fi vazut si cand am descoperit inclusiv gelurile de dus cu ciocolata. Cine zice ca ciocolata nu sta si pe raftul din baie?
Atentie, ma refer la ciocolata, nu la cacao.  Anul trecut incercasem un gel de dus cu cacao, dar care nu mi s-a potrivit in ciuda mirosului tentant. Comanda Bottega Verde a inclus si doua geluri de dus: cu ciocolata, respectiv un cadou, cel cu extracte din struguri rosii, despre care va povestesc data viitoare.


Parfumul gelului de dus primit de la Bottega Verde, vine exact din inima samburilor de cacao, acel parfum dulce-amarui si intens, de ciocolata amaruie. Daca cel cu parfum de cacao imi usca pielea, acesta hidrateaza intensiv si imi ofera un parfum delicios pentru intreaga zi. Intotdeauna aleg gelurile de dus, deoarece sapunurile solide imi usuca pielea. Gelul de dus are o nuanta maronie deschisa, intr-o sticla de plastic de culoare inchisa, avand o cantitate destul de generoasa si accesibila, usor de transportat oriunde.



Aceasta alegere a fost una de ultim moment, dar una extrem de inspirata, pe care nu o regret. Gelul acesta de dus improspateaza pielea si parfumeaza intreaga locuinta. Este un joc plin de tandrete, pasiune, si un adevarat rasfat pentru iubitorii de ciocolata, in special pentru iubitorii de ciocolata amaruie, care este si favorita mea.


Am devenit dependenta in scurt timp de la primirea produselor Bottega Verde. Acestea contin extracte naturale, care pot fi identificate usor prin parfum si prin actiunea benefica asupra pielii. Hidrateaza in profunzime si ajuta pielea sa lupte cu cel mai deranjant dusman al sezonului: transpiratia. Este un punct forte extrem de important.


Ca prin urmare, se pare ca devin un fan al acestor gelurilor de dus Bottega Verde si nu numai.

Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, inca un cadou: aveți 10% reducere la orice comanda daca folositi codul JUSTME inainte să finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el. 

You May Also Like

3 comments

  1. Gel de dus cu ciocolata am avut dar nu de la Bottega Verde.Imi place dar nu sunt inebunita de mirosul lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubesc Bottega Verde, au numa produse faine!:) super tare.
    P.s new follower. :)

    RăspundețiȘtergere