Holidaynet.ro: Vacante perfecte prin internet

by - vineri, august 26, 2016

Povestea primelor vacante a fost descoperita cu mult timp in urma, cand stramosii au inceput sa strabata alte meleaguri fata de cele natale. Au lasat in urma o harta cu multe amintiri si monumente de invidiat. Astazi, internetul ne ofera o multime de oportunitati, ne inspira la fiecare pas si ne ajuta chiar si sa ne planificam vacantele cu succes.

In urma cu cativa ani, obisnuiam sa pierd mult timp pe la agentii, in cautarea celor mai bune oferte de vacanta si cazare. Astazi este suficient sa am o conexiune la internet pentru a-mi putea planifica intreaga calatorie. Astfel s-a infiintat portalul de rezervari Holidaynet.ro care iti ofera accesul exclusiv la zeci de locatii minunate din Romania, oriunde in lume.

Cum ne ajuta Holidaynet.ro sa gasim destinatia perfecta de vacanta cu ajutorul portalului de rezervari?



Portalul este in permanenta la dispozitia publicului. Cu un click poti afla care este cea mai apreciata locatie si poti gasi un portofoliu larg de cazari pentru destinatia dorita. Ai 3 modalitati prin care iti poti face rezervarea: online, completand campurile marcate, telefonic sau prin email. Daca esti reprezentantul unui complex care ofera servicii de cazare, gasesti in meniu si optiunea de a-ti adauga locatia, insotita de o descriere cat mai precisa si cateva poze pentru prezentare.

Cu toate ca vara este pe terminate, oamenii profita din plin de ultimele clipe de vacanta. Locurile de cazare sunt foarte putine, insa prin portalul Holidaynet.ro ai cele mai mari sanse sa gasesti un loc pentru tine si intreaga familie.
Inainte sa intru in rutina obisnuita de toamna, am gasit un colt linistit in inima Muresului, unde imi pot petrece ultimele clipe de vacanta cu cei dragi.


Orasul Mures a fost atestat in 1602. Exploatarile de sare din Sovata sunt recunoscute inca din Antichitate, insa in atentia turistilor a intrat si Izvorul Maria cu apa potabila, Partia Alunis sau Centrul Cultural. Peisajul este unul exceptional in aceasta perioada, cu multa verdeata si aer curat.
Prin intermediul Holidaynet.ro am gasit pentru Sovata cazare in pensiuni numeroase, mai precis 4 pensiuni si o vila.


Prietenii mi-au recomandat Sovata fiind o zona apropiata, ceea ce-mi permite sa-mi gestionez cu usurinta timpul si sa ma bucur din plin de vacanta. Eu mi-am planificat calatoria la sfarsitul acestei luni, cu durata de o saptamana, impreuna cu sotul meu si cei doi copii. Rezultatele cautarii mi-au pus la dispozitie patru oferte de cazare Sovata. Inca suntem indecisi, ma gandeam ca poate ne vii in ajutor cu o sugestie.


Avantajele unei vacante prin internet cu ajutorul portalului Holidaynet.ro:

- programarea unui concediu perfect, prin intermediul internetului, fara taxe ascunse;
- cazari la preturi rezonabile pentru intreaga familie;
- servicii moderne all-inclusiv: mini-bar, televizor, wifi, etc.
- mese traditionale romanesti;
- aer curat, odihnitor;
- peisaje minunate si cu un profund caracter istoric national.


In concluzie, Holidaynet.ro ne indeamna sa descoperim cele mai frumoase locatii din Romania. Fiecare zona are specificul ei traditional, ce merita descoperit si impartasit. Cea mai mare grija, cea cu privire la cazare, se poate rezolva usor si in timp util. Holidaynet.ro ne pune la dispozitie un portofoliu larg de locatii ce ofera cazare pentru intreaga familie, cu peisaje fantastice si servicii moderne. Ofera-ti o experienta de neuitat si un concediu minunat!

You May Also Like

2 comments