Sampon nuantator de la Pentru Corpul Tau

by - joi, august 25, 2016

De cateva luni am devenit familiarizata cu sampoanele nuantatoare. Nu am auzit de alte tipuri in afara de cele silver reflex, care acopera firele acelea urat pigmentate galbui sau transforma firele albe in suvite silver.
Deoarece am incercat un blond argintiu, m-am gandit ca neaparat trebuie sa folosesc si produse adecvate pentru mentinerea culorii. Am adaugat in colectia personala toate sampoanele reflex cunoscute imprezent, deci da, am o colectie numeroasa.


In colectie se regaseste si Kallos Go Go Silver Reflex de la Pentru Corpul Tau. L-am testat de cateva ori si hai sa-ti spun cum este.
Samponul se prezinta intr-un tub de 200 ml, de nuanta albastra. Se aplica usor si uniform, precum orice alt sampon normal si va recomand sa il lasati sa actioneze circa 10 minute. Am observat ca spre deosebire de alte sampoane nuantatoare, acesta nu ofera un par uscat si aspru, precum altele. Totodata, mi s-a intamplat sa las un sampon nuantator mai milt si sa-mi transforme suvitele intr-un mov pastel. Acesta doar ofera o nuantare usoara spre medie in silver a parului.


Samponul de la Pentru Corpul Tau poate fi utilizat in caz ca te-ai decolorat si vrei sa scapi de acele pete urate sau daca ai un par blond extrem de deschis si doresti o mica schimbare si putina stralucire mai evidenta.
Totodata, il poti utiliza daca abia ti-ai facut parul intr-o nuanta mai inchisa si rece, daca doresti sa-i deschizi tonul, pana vei ajunge la un pastel. Eu am folosit un nuantator mov si acesta ma ajuta treptat sa ajung la mov pastel.


Voi ce produse v-ati adaugat pe lista de la Pentru Corpul Tau?

You May Also Like

5 comments

  1. Eu folosesc Silver Color de la Loncolor, cel in ambalaj alb, foarte bun, Recomand

    RăspundețiȘtergere
  2. NU AM FOLOSIT NICIODATA UN SAMPON NUANTATOR PENTRU CA AM PARUL FOARTE SCURT

    RăspundețiȘtergere
  3. NU AM FOLOSIT INCA ,DAR MA GANDESC SA INCERC

    RăspundețiȘtergere
  4. Samponul nuantaor de la Kallos ,l-am folosit si eu pana de curand cand m-am vopsit,nici mid nu-mi usca parul sau mi-l asprea.

    RăspundețiȘtergere