Ai dat de necaz? Ascunde-te sub paneluri cu hidromasaj!

by - duminică, septembrie 25, 2016

"La vita e bella!", imi tot repeta Gelu intins pe spate, savurandu-si tigara. Cand Gelu isi propune sa se relaxeze, intra intr-o staza euforica. Te asculta, reflecteaza, dar nici vorba sa-l conving sa se apuce de treaba casnica. 


Se stie ca barbatii au un talent innascut si o inclinatie catre reparatii si restaurari. Printre cele mai mari vise ale lor, se afla dorinta de a deveni mestesugari experti in propria lor casa, cu certificat acreditat de catre nevasta si cu salariu platit de catre soacra. Sa nu crezi ca nu am vazut femei facand treaba barbatilor, dar din experienta proprie, sunt convisa ca o femeie este cea mai priceputa la moda, frumusete si la ... dat din gura. Da, suntem specialiste la criticat, dar nu exista barbat de succes fara o femeie puternica langa acesta. Deci este lege: trebuie sa se obisnuiasca! 

A treia oara e cu noroc, dar nu in reparatii, ci in renovari. L-am tot batut la cap o vreme sa renovam casa. Fuge de astfel de treburi cat il tin talpile si de fiecare data la final, il surprind fix in locul proaspat amenajat, relaxandu-se de zor.
Orice femeie are ochi de soacra si stie cand e vremea sa faci noi modificari. Pana acum cateva zile il gaseam in sufragerie, relaxandu-se la o partida sportiva. Acum nu-l mai scot din baie. Cum da de necaz, imediat fuge in baie sub acele panouri de dus cu hidromasaj. Este fericit sa aiba in casa lui propriul rasfat SPA.


Am reusit sa-l conving in sfarsit sa ne facem baia ca la carte. Avem doar cateva luni de cand ne-am mutat de la mama. Am decis sa amanam luna de miere, am pus deoparte banii de la nunta si ne-am luat si cateva ore suplimentare, pentru a putea renova casa inainte sa soseasca Maya. Mai sunt doar cateva luni pana atunci, dar timpul trece repede si vreau ca fetita mea sa aiba o viata fericita si un camin modern.

Un coleg de-al sau ne-a recomandat un magazin online cu ajutorul caruia si-a renovat casa recent. La recomandarea lui George, am studiat amanuntit produsele Evivo, gama completa de accesorii pentru renovarea casei. Nici vorba de credit bancar! Am exclus din prima aceasta idee, pentru ca nu ne place sa ne stim datori. Nici nu a fost nevoie, caci spre deosebire de alte magazine, la Evivo am descoperit pachete utile si oferte mai bune ca in magazinele fizice. Sunt si produse de calitate, moderne, ce se pot imbina cu orice design modern al casei, ceea ce m-a si atras la prima vedere. Pe baza parerilor lasate de clientii anteriori, m-am convins ca Evivo este tot ce am nevoie. 



I-am facut si o vizita lui George, ca sa ne convingem de calitatea produselor. Si-a achizitionat multe accesorii de baie si pot spune ca are un camin impecabil.
Asadar, am stabillit cu Gelu sa ne uitam si noi in portofoliul lor de produse si sa ne reamenajam casa.

Am vazut ca cei de la Evivo ofera mai multe tipuri de accesori. Gelu vrea o chiuveta bucatarie compozit, ceva mai clasic, eu as alege o chiuveta bucatarie granit. Diferenta? Chiuveta din granit este mai aspectuoasa si unicata ca forma. Oricum, Evivo se evidentiaza pe piata romaneasca cu un portofoliu de exceptie si o calitate ridicata a produselor, deci oricare dintre ele reprezinta o alegere suficient de inspirata. Ne-am hotarat in cele din urma sa achizitionam un set chiuveta granit si baterie granit. Este exact pe gustul nostru!




Vreau neaparat si niste baterii sanitare de baie si bucatarie. Ne vom ocupa sa avem un sistem cat mai dotat si bine pus la punct, pentru un confort sporit, de viitor. Am gasit niste seturi extrem de convenabile si moderne, frumoase ca aspect si cu principiu de functionare inteligent.
La categoria lucruri accesibile si speciale, se incadreaza o varietate de baterii si accesorii retro. Sunt primele lucruri care mi-au atras atentia atunci cand am descoperit Evivo. Totodata, sunt si prima categorie de produse din lista dorita de cumparaturi. 

Ar mai fi o multime de lucruri de adaugat pe lista, dar mi-ar trebui o zi intreaga sa va pot povesti. Cel mai bine e sa nu ratati ofertele toamnei si sa aruncati un ochi in portofoliul de produse din magazinul online Evivo. 



Evivo, produse de baie si bucatarie, pentru inteaga familie!

You May Also Like

2 comments