Cu tigla pe casa si cu fereastra la mansarda

by - marți, septembrie 20, 2016

S-a dat startul la locuinte noi! Care mai de care isi cauta apartamentul perfect, casa cu privire la malul marii sau terenul bogat si cu pamant bun, unde sa-si poate construi o casa de vis si o gradina fermecata.
Oferte peste oferte, lumea se imbulzeste! Abia daca mai pot arunca un ochi printre multimea de persoane, inghesuita intr-o sala cu prezentari de locuinte si accesorii! Era de asteptat! Toamna ploua cu oferte speciale!

Casa, dulce casa, toamna cum te amenajam?


Minunea s-a intamplat si casa visurilor a fost descoperita! Este o casa mare cu o priveliste frumoasa, extrem de primitoare si care-mi ofera acea stare de relaxare absoluta, pe care mi-am dorit-o intotdeauna. Nicaieri nu-i ca acasa si nicaieri nu ma voi simti mai bine decat in propria mea casa!
Am si o mansarda superba si abia astept sa-mi aleg o carte noua, pe care sa o rasfoiesc cu drag in timp ce-mi beau cafeaua dimineata.

Siguranta si protectie. Asa ma astept sa fie definit acest nou camin! Dar sunt doi pasi importanti de pus in aplicare, ce trebuie alesi cu grija, pentru a-mi transforma caminul ales intr-o oaza de liniste si relaxare, intr-o locuinta sigura si primitoare. Vorbesc evident despre renovarea acoperisului si despre achizitionarea unor ferestre de mansarda Velux.

De ce aleg ferestrele de mansarda Velux?

Compania ofera in prag de toamna reduceri substantiale la toate modelele existente. Vorbim despre un portofoliu larg de ferestre, moderne, cu actionare electrica sau clasica. Velux ofera tuturor clientilor servicii de ultima ora, caracterizate prin profesionalism si confort. Fiecare achizitie de ferestre pentru mansarda, vine insotita de servicii de consultanta, montaj si mentenanta.
Ferestrele de mansarda Velux se inchid etans, mentinand confortul termic pe durata celor patru anotimpuri. Lucrate fin si generoase in lungime, ferestrele de mansarda va ofera o priveliste uimitoare de ansamblu in natura.


Totodata, acestea sunt si un bun protector impotriva razelor UV dar si impotriva zgomotului. Cel putin 75% din populatie afirma ca s-au confruntat cu diferite afectiuni din cauza ferestrelor.

Zgomotul excesiv si repetat duce la numeroase tulburari la nivelul timpanului, care afecteaza auzul odata cu inaintarea in varsta. Totodata, zgomotul duce la aparitia diferitelor afectiuni ale organismului in timpul somnului. Un somn tulburat, devine aparent o problema foarte grava pentru fiecare dintre noi, care ne poate afecta viata de zi cu zi si capacitatea de lucru.
In concluzie, atunci cand doresti sa te bucuri de o priveliste frumoasa, in compania unor prieteni sau a unei carti, pentru o atmosfera relaxanta, in cel mai iubit colt al casei tale, iti recomand ferestrele de mansarda Velux.

Care este cel mai bun acoperis?

Daca te gandeai la acelas lucru, felicitari! Intr-adevar, tigla metalica se dovedeste a fi castigatorul acestui capitol!Tocmai ce ai ales o solutie pe termen lung, pentru un acoperis fara probleme! Este o solutie economica care ofera o durata de viata a acoperisului de pana la 50 ani.

Tigla metalica ofera in timp personalitate casei tale, aspectul mentinandu-se intotdeauna unic si frumos. Tigla metalica se dovedeste a fi un foarte bun protector impotriva precipitatiilor si a excrementelor de pasari.

De asemenea, prezinta si un pret mai avantajos fata de cel al tiglei ceramice, avand si o rezistenta ridicata fata de tigla obisnuita. Desigur, depinde foarte mult de constructia casei tale si de aspectele pe care doresti sa le bifezi alegand un astfel de acoperis. Tigla metalica este disponibila intr-o varietate de culori si are proprietatea de auto-curatare, astfel incat, odata cu trecerea timpului, aceasta isi va mentine aspectul si contrastul cu locuinta ta.



You May Also Like

10 comments

  1. Eu nu mi-am gasit casa/apartamentul, asa ca....momentan spun pas! :))
    Oricum, aceste geamuri pentru mansarda sunt faine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos articol, mi-ai aruncat mingea la fileu. Noi chiar acum suntem aproape de final cu constructia casei si intradevar si eu am ales tigla metalica deoarece arata foarte bine, este usoara, are multe calitati.Si culmea am si doua Velux deasupra livingului de la etaj. Arata minunat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre ferestrele velux am auzit numai lucruri bune. Intentionez sa schimb si eu termopanul din camera copilului pentru ca au aparut modele mai performante. Nice job! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca tot iti iei casa noua, ideal ar fi s-o iei la cheie :) Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand iti renovezi o casa mai noua sau mai veche e bine sa folosesti materiale de cea mai buna calitate

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru articol,voi tine cont de sfaturile tale la momentul potrivit :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Stau la bloc, dar noi ne dorim o casuta mica si cocheta cu o mansarda mare in care sa ne petrecem timpul alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Exterior casa este terminata. Tigla am ales-o metalica, ferestrele sunt tot Velux dar ne-a mancat. Asa de multi bani. Mansarda am vrut-o mai luminata si am pus la geamuri. Cei drept,merita investitia. Imi pare rau ca nu am poze in telefon sa va arat la ce am muncit si pt ce.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca ii voi transmite mamei mele aceste informatii. Vrea sa isi renoveze casa

    RăspundețiȘtergere