Perfect beauty box from Aoro&Avon

by - luni, septembrie 26, 2016

In urma cu putin timp nu m-as fi crezut atat de tare in produsele Avon. Cu siguranta toate am crezut la un moment dat ca sub numele unui brand se ascunde un produs obisnuit, iar faptul ca are acea sigla ce reprezinta respectivul brand, pretul este pe masura.
Ce va pot spune eu cu siguranta, este faptul ca nu toate produsele se afla la preturi iesite din comun si ca unele chiar au efect. La fel ca si Avon, Aoro cuprinde un portofoliu larg de produse, fiind un magazin online ce sustine si ofera clientilor produse ale brandurilor din intreaga lume.


V-am spus ca ultima comanda a fost plina de masti faciale. Pentru una dintre alegeri m-am gandit sa fiu mai inspirata si sa aleg un beauty box complet, adica un set complet de ingrijire a fetei. Nu este suficient doar sa ne curatim fata dimineata si seara, inainte de culcare. De asemenea nici demachiantul nu va face minuni. Cel putin o data pe saptamana, yrebuie sa ne acordam clipele necesare unui rasfat complet, mai ales ca fata este cea mai importanta parte a corpului si cea mai inspectata.

Beauty box-ul de la Aoro a costat in jur la 20 lei si vine echipat cu o multime de lucruri pentru o infrumusetare completa. Astazi o sa va povestesc despre fiecare in parte si de ce ar trebui sa va achizitionati si voi una, daca nu ati facut-o deja.


Dupa cim v-am mai spus, pachetul Aoro vine riguros impachetat, iar beauty box-ul este reprezentat de o cutie superba si eleganta, dotata in interior cu compartimente pentru fiecare produs in parte.

Ce contine:

1. Masca peel-off cu extract de caviar

Cu siguranta ati tot auzit de mastile de fata peel-off. Sunt acele masti pe care le aplici, le lasi circa 15-20 minute sa se usuce bine si apoi le "dezlipesti" de pe fata. Avantajul acestora este ca dupa aplicare nu este nevoie sa-ti clatesti fata. Aceasta masca are o consistenta medie, este de culoare galbuie cu mici fulgi aurii, iar la aplicarea pe pielea aceasta este transparenta, usor stralucitoare. Este o masca de fata perfecta pentru persoanele cu un den uscat, pe care il lasa hidratat, luminos si cu un parfum foarte fresh. Este una din preferatele mele si cu siguranta v-o recomand si voua. De asemenea va poate ajuta sa scapati si de impuritatile faciale, o caracteristica de baza a mastilor peel-off. Va recomand sa o utilizati de 2 ori pe saptamana.



2. Crema hidratanta cu extract de caviar

Unele masti de fata sau produse de infrumusetare, au tenta de a usca tenul. Este foarte important sa-i oferim tenului in fiecare zi o hidratare optima! Are o consistenta fina si hidrateaza fata in profunzime. O puteti folosi zi de zi, dimineata si seara, pentru ca tenul vostru sa radieze. La 10 minute dupa aplicare, am observat ca tenul meu este mult mai hidratat si mai luminos, pregatit sa lupte impotriva oricarei bariere. Nu uitati ca in sezonul rece este musai sa folosesti o crema hidratanta!



3. Masca de ochi

La fel, intregul beauty box are la baza extractele de caviar. Masca pentru ochi? Ceva mai rar intalnit, nu-i asa? Ei bine, nu este suficient sa hidratam fata. Sa nu uitam de buzele care se pot crapa cu usurinta sau de ochi. Odata cu inaintarea in varsta apar si semne ale oboselii pielii sau riduri, care sunt foarte inestetice. Netratate la timp, acestea pot deveni foarte proeminente si sa fie un deranj pentru frumusetea fetei. De aceea, cei de la Avon s-au gandit sa inventeze si aceasta masca special dedicata. Se aplica cu usurinta pe pleoape si sub ochi, urmand ca extractele sa-si faca treaba, sa hraneasca zona si sa o ajute sa fie mereu in forma.


4. Pensula
Cel mai tare lucru pe care l-am observat la aceasta cutie de frumusete, este faptul ca vine inaotita si de o pensula. Stiu doar cateva firme de renume a caror produse sunt ceva mai scumpe si care ofera o pensula. Ce poti face cu ea? Masca de fata peel-off are o consistenta lipicioasa iar aceasta pensula o poti folosi pentru a aplica un strat uniform cu usurinta, fara sa te murdaresti pe maini. Este foarte utila si o poti folosi la oricare alta masca. Are perii extrem de fini si lungi, ceea ce v-a transforma rasfatul intr-unul de 5 stele, exact ca la saloanele de infrumusetare.


Daca si tu iti doresti un ten de invidiat si un rasfat pe cinste, atunci iti recomand sa adaugi la colectia personala aceasta trusa de infrumusetare. Tenul tau va fi rasfatat si perfect hidratat!

You May Also Like

15 comments

  1. Iti recomand si exfoliantul tot de la Planet Spa cu unt de shea si zahar brunt. Stiu cum sunt marea majoritatea a produselor Planet Spa. Le recomand tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Produse care isi fac treaba foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow,super kit de infrumusetare.....sper sa am noroc la concurs :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol foarte util. Nu am folosit niciodată produse cu extracte de caviar, mi se păreau ceva rezervat vedetelor. Abia aștept să încerc și eu, sunt foarte pasionată de măști și răsfăț pentru ten. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador produsele de la Avon din gama Planet Spa...sunt multumimita de cele cu argila (pe care le-am folosit ).

    RăspundețiȘtergere
  6. doar 20 lei??? toate 4 produsele??? vreau si eu!

    RăspundețiȘtergere