Review: 3 Motive sa incerci Manic Panic, cel mai bun nuantator vegan

by - sâmbătă, septembrie 03, 2016

Asa cum cele mai fidele cititoare dintre voi ati putut observa, vara aceasta am ales o schimbare. Am lasat la o parte nuantele obisnuite de blond, saten sau roscat si am trecut la mov. De ce mov? Nu e culoarea mea preferata, insa merge foarte bine cu ochii mei albastri si mi-a placut ce am vazut atat prin imaginile de pe internet cat si pe Youtube.


Am incercat la inceput un nuantator obisnuit, care a inceput sa se duca dupa prima spalare, ceea ce evident mi-a displacut. Atunci cand te gandesti la o astfel de schimbare, nuantatorul este cea mai buna alegere pentru a afla daca cu adevarat te prinde nuanta dorota si daca esti dispusa sa treci la permanent.


Am tot auzit despre Manic Panic si mi-am dorit la nebunie sa-l incerc. S-ar fi zis ca este cel mai bun nuantator dintre toate si m-a impulsionat sa realizez o alegere decisiva.
Manic Panic Romania mi-a pus la dispozitie doua nuante superbe de mov: Ultra Violet si Electric Amethyst. Haideti sa aflati despre ce este vorba!



Nu am mai avut rabdare, asa ca la o saptamana dupa ce am aplicat mov pentru prima oara, am incercat combinatia Manic Panic. Pentru inceput, am aplicat pe firul de par Manic Panic Ultra Violet pe care l-am amestecat cu sampon nuantator albastru si mov, plus putin balsam de par. Mi-a mai ramas putin si am zis sa nu irosesc, asa ca am mai adaugat un sfert de Electric Amethyst le care l-am pus la radacini. Am lasat sa actioneze 40 minute si vedeti mai jos ce a iesit.





Apoi, la cateva zile(adica acum doua zile), avand in vedere ca am diluat culoarea initiala si mai aveam cateva radacini blonde care nu au vrut nici in lungul capului sa fie vopsite, am aplicat in tot capul, alegand suvite medii de par, nuanta Ultra Violet. La final am adaugat si putin Directions Liliac pe zonele intens pigmentate cu mov. Rezultatul final este un ombre din mov-albastrui, cu suvite mov si radacini magenta. Imi place la nebunie ce a iesit! Voua?


3 motive pentru care ar trebui sa incercati Manic Panic

1. Este vopsea vegana, fara amoniac, fara oxidant
Manic Panic nu ataca parul si iti ofera temporar schimbarea pe care o doresti. Nuantele sunt diverse si este recomandat sa ai o baza blonda. Cu ajutorul unui pastelizator, pe un par decolorat sau platina, poti obtine nuante deosebite de pastel, extrem de populare in anul 2016.


2. Rezista pana la 6 saptamani
Unele prietene mi-au spus ca Manic Panic rezista chiar mai bine de o luna. Daca iti doresti o schimbare care sa nu-ti afecteze firul de par si care sa dureze chiar mai mult decat o vopsea normala cu chimicale, atunci Manic Panic este ceea ce ai nevoie. Poti improspata nuanta la cateva spalari sau o poti intensifica in timp. Mie imi place ideea unei colorari blande care nu distruge firul de par.


3. Aplicare usoara
Fiind un produs cu extracte din fructe, acesta se prezinta sub foema unei creme de par, care se aplica usor cu pensula sau cu mana. Nu uita de manusi! Daca rotusi se intampla sa-ti patezi hainele sau pielea, se va duce cu usurinta la spalare. Nu uita totusi sa folosesti si produse specifice parului vopsit pentru a-ti mentine culoarea mai mult timp.


Unde il gasiti la cel mai bun pret?
Distribuitorul oficial este Axelle.ro si are cele mai mici preturi (cautat si testat). Produsul se afla intr-un borcanel de 118 ml si este suficient pentru intreaga colorare a unui par de lungime medie. Manic Panic are un catalog mare de nuante, deci va puteti alege din zeci de culori minunate, pe care le puteti apluca la voi acasa si sa obtineti un rezultat fabulos de durata. De asemenea, primiti si o reducere draguta la achuzitionarea de pachete, pe care vi  le puteti alege voi in nuantele dorite.


Cum vi se par nuantele alese? Ati incercat sau veti incerca Manic Panic?




You May Also Like

7 comments

  1. Iti sta foarte bine cu aceasta nuanta. Oare mie cum mi-ar sta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu are cum sa dea gres. Orice combinatie ai face, sunt sigura ca va iesi ceva spectaculos. Nu uita sa ne arati si noua!

      Ștergere
  2. Iti sade bine cu aceasta nuanta ,as incerca si eu dar nu stiu daca ma prinde si daca imi va sta bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit directions la riche, sunt foarte multumita de aceasa vopsea. Nici ea nu ataca firul de par!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stii ca ador culoarea,te-am "zapacit" prea mult pe Facebook. Incerc sa scap de negru ! Tie iti sta minunat! Sper si mie! <3

    RăspundețiȘtergere