Rujul magic numarul 1 in Romania

by - sâmbătă, septembrie 24, 2016

De cand am facut primii pasi, primul lucru pe care l-am facut noi, fetele, a fost cu siguranta acela de a ne strecura privirile si mainile inocente, in lucrurile mamei. A fost dragoste la prima vedere cu rujul acela rosu. Si cand mama ne-a prins cotrobaind prin lucrurile sale, si-a dat seama ca fata/fetele ei se transforma in adevarate domnisoare. Va suna cunoscut, nu-i asa?

Cine a putut rezista tentatiei? Mama nu s-a fardat niciodata de felul ei, de fapt pe vremea ei acest lucru se realiza foarte rar si doar la ocazii speciale. In plus, mamei mele i-a placut sa fie cat mai naturala si la varsta de peste 60 ani, pot spune ca s-a conservat foarte bine.


Eu insa am crescut cu sora mea mai mare, care evident in perioada adolescentei era o adevarata domnisoara. Cu pasi marunti, i-am calcat pe urme si iata ca azi, ca si voi, am propria mea rutina de machiaj.

Așa cum va prezentam anterior pe Instagram si Facebook, recent am descoperit niste rujuri noi de la Camaleon Magic Colourstick Romania.
Aceste rujuri reprezinta o noua inovatie pe piata din Romania si pot spune ca sunt cu adevarate rujuri magice. Sunt disponibile in 4 nuante diferite, dar va asigur ca fiecare nuanta are alte 1000 de culori in spate. Va intrebati cum e posibil si carui fapt se datoreaza acest lucru?


Cei de la Camaleon, au dorit sa faca un ruj perfect pentru fiecare persoana in parte. In functie de pigmentatia naturala a buzelor tale, dupa aplicarea rujului Camaleon si in functie de temperatura ambientala. Prin urmare, dintr-o mie de femei care il vor folosi, fiecare va avea o nuanta diferita, pentru ca fiecareia dintre noi ii place fie o nuanta mai subtila, fie una mai intensa si va aplica fie un strat, fie mai multe.



Rujurile se prezinta sub forma unui baton, cu forma unui creion la un capat si o rotita ascunsa la celalalt. Eu am primit doua nuante diferite: galben, care ofera nuante de roz si roșu, care are nuante diverse din gama acestei culori.
Ambele rujuri am observat ca sunt extrem de cremoase si hidratante. Buzele mele sunt foarte uscate in marea majoritate a timpului, cu precadere in anotimpul rece. Odata aplicate aceste rujuri, buzele mele s-au mentinut moi mai bine de 24 ore.

Cel mai fantastic lucru care chiar m-a impresionat fara margini, este persistenta lor: nu mai putin de 12 ore. Am aplicat un strat seara, in jurul orei 20. Am iesit in oras, am consumat diverse alimente si bauturi, m-am trezit a doua zi, mi-am făcut igiena zilnica si rujul inca era acolo. Va vine sa credeti?



Eu inca sunt minunata de acest produs revolutionar care indeamna orice femeie sa-l foloseasca o data si bine. Obisnuiesc de foarte multe ori sa uit sa-mi aplic un ruj sau un luciu pe buze si nu am obiceiul sa-mi port fardurile dupa mine, cu toate ca s-ar spune ca un ruj nu lipseste din poseta. Pana acum nu am dat decat de rujuri/luciuri traditionale, care necesitau reaplicare dupa o ora-doua sau de fiecare data cand consumam ceva. Si pe de alta parte, mi se pare uneori si de prost gust si chiar obositor, sa reimprospatezi pe strada machiajul dupa intervale regulate de timp. Testele mi-au demonstrat ca rujul Camaleon este cu adevarat magic si departe de ceea ce numim obisnuit.


Nuanta galbena mi-a oferit diferite tente de roz, in timp ce nuanta de rosu mi-a oferit o culoare de rosu intens la rece si roz intens-rosiatic, la temperatura camerei. Mai multe straturi utilizate intensifica nuanta.


Daca ar fi sa dau o nota acestui produs, i-as acorda 10/10:
- cantitatea mi se pare suficienta pentru o utilizare de lunga durata, cateva luni utilizat zilnic;
- are un miros fin, aproape nesesizabil;
- este rezistent la transfer;
- hidrateaza buzele in profunzime pentru un timp indelungat;
- ofera o nuanta mata unica, astfel ca fiecare purtator va fi unicat la ramdul sau;
- este usor de aplicat si rezultatele se vad chiar si dupa aplicarea unui singur strat;
- are o persistenta ridicata, mai bine de 12 ore, astfel incat nu va trebui sa umbli mereu cu rujul dupa tine si sa-ti reimprospatezi machiajul;
- vine intr-un ambalaj economic, usor de transportat.

CAMALEON MAGIC COLOURSTICK - Nuanta rosu intens 

Prin urmare, Camaleon Magic Colourstick te ajuta sa fii unicata, frumoasa si mereu la moda. Poti alege sa fii unica si frumoasa, utilizand acest ruj creat special pentru tine! Unde le gasesti? Online sau in lantul de magazine Lashez. Incearca-l si nu vei regreta niciodata!






You May Also Like

3 comments

  1. Cand se trezeste sotul dimineata zice ca deja te-ai aranjat. Super interesant,nu stiu daca il utiizezi in 3 luni,utilizare zilnica. Mi se pare imens. De unde l-ai comandat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chestia faina, pe care si barbatii o adora, este partea cu rezistenta la transfer. Partenerul nu va fi deranjat pentru el nu se ia si practic zici ca nu exista pe buzele tale. Prietenul meu m-a intrebat anterior daca m-am dat iar. Nu a fost nevoie, pentru ca el este precum un tatuaj si persista enorm de mult. Tine mai bine de 3 luni in opinia mea, deoarece e suficient sa aplici un strat si il vei avea pe buze mult, mult timp. Il gasesti in magazinele Lashez sau online. Te pup si astept impresiile tale!

      Ștergere