Aero Detailing – curatare premium pentru automobilul tau

by - duminică, noiembrie 20, 2016

I-am auzit din coltul strazii, ea, o Dacie veche, acum o piesa de muzeu, ell un sofer nedumerit care incearca s-o impace cu ceea ce are.

- Ti-am spus sa ma duci acolo, acolo la Aero Detailing!
- Da ce-i asa spectaculos de vrei tocmai acolo? 
- Mosule, acolo au chestii misto: MINI 6 TRAVEL KIT, strat de protectie, stralucire, etc. Crezi ca o piesa de muzeu se intretine singura?
- Dar tu stii ce face Aero?
- Evident! E un lux pe care toti si-l pot permite si e la dispozitia oricui pentru stralucire indelungata, rezistenta impotriva intemperiilor, etc. E bun pentru orice motor, chiar si pentru o taraboanta ca mine cu patru roti de care deh...tu parca te-ai cam plictisit.
- Dar, dar ... relatia noastra este unica, iubita mea. Cum as putea renunta la tine? Esti visul meu de mic copil.
- Atunci hai, te rog! Nu mai lungi vorba, sa trecem la treaba.


Ulterior era o simpla masina, caruia azi multi nu-i mai vad splendoarea asa cum era in urma cu douazeci de ani. Este sansa ei sa devina frumoasa, caci are un prieten ascuns, acolo intr-un service online, care ii ofera o curatare impecabila si o slefuire cum nu s-a mai vazut.

-Ah, sunt aici! Sa ma sterg repede la ochi! Este bine, oare vad bine?
- Ooo...frumoas-o, cu ce scop pe la noi?
- O tu, protectie GLIDE, secretul avioanelor, protectia pe care n-as uita-o niciodata, reda-mi finetea, reda-mi culoarea, trimite-ma inapoi in anii in care eu eram cea mai mare splendoare!

- Draga mea, magia se intampla de indata! Curatarea vine la pachet cu tot ce ai nevoie, pentru tine si prietenii tai. Servicii de curatare, lustruire, vopsele, protectie de lunga durata. Avem aici chiar totul, ne vom descurca nu doar cu tine, cat si cu toata gama de motoare. 
- Da, da! Este visul meu de-o viata!
- Vrei sa inveti si sa zbori? Aero Detailing nu e doar despre o simpla curatare, ci de o curatare premium in fel si chip, cum nu ti-ai imaginat niciodata. Visele tale prin aripi cu un design inspirat din serviciile si produsele noastre. Prietenii tai au auzit de noi?
- Sigur, data viitoare o sa-i chem si pe ei. Acum, ma aranjezi, te rog?
- Cu drag, printesa!

Dupa 30 minute...

- Ei draga, ce zici? Intreaba producatorul Aero dupa o slefuire ca la carte.
- Dar vai, ma induiosez! Cred ca m-am indragostit!
- Placerea este de partea noastra. Acum visele ti-au fost indeplinite. Te mai asteptam la noi.

Masina multumi cu o bucurie de nedescris. Simplul calator a vazut: masina nu s-a inselat. si a stiut ce face cand si-a scos si motoscuterul din garaj. Lipsea doar avionul, dar nu era loc de parcare pentru el. In cele din urma s-a dovedit: Aero este un aliat pe cinste pentru o curatare premium si pentru fericirea celor mai fantastice motoare. Tu cum te ocupi de ele?

You May Also Like

2 comments