"La Taifas", în regia AVBS Credit și a partenerilor SuperBlog

by - miercuri, noiembrie 30, 2016

Cu fundal și tematică de sărbătoare, în ultima săptămâna din noiembrie vă anunț oficial că pregătirile pentru "La Taifas" au luat sfârșit. Vă invit să retrăim împreună momentele magice de sărbători așa cum se cuvine. Pentru alte nevoi personale și mici bucurii, există creditul rapid.

Ce avem în plan pentru ediția de sărbători și unde ne auzim

Cu siguranță pliantele au raspandit deja vorba și cunoști data și locul în care se vor desfășura evenimentele acestui sezon. De această dată avem în prim plan o discuție pe larg despre credite și soluții rapide de creditare pentru micii antreprenori în devenire și soluții îmbelșugate pentru o petrecere de pomină, masa festivă de sărbători alaturi de cei dragi sau planuri pentru numeroase renovări. Dăm startul acestei ediții la Radio Lynx, împreună cu Claudia Pătrașcu și Litere Stacojii, specialist în soluții eficiente de creditare și partener media SuperBlog 2016. Apoi ne revedem pe TVR2 unde vă vom putea răspunde tuturor întrebărilor voastre despre credite, alături de o serie de experții în domeniu.

O pisică neagră ne va întâmpina ulterior la Residence Hotels Arc de Triomphe, unde ne vom putea cunoaște mai bine și vom continua discția pe larg cu toți partenerii acestei ediții. Desigur, întrebările sunt oricând binevenite.
Ne vom regăsi și pe Comunicate de presă, în compania celor mai talentați antreprenori, care ne vor marturisi cheia succesului și cum creditul IMM i-au ajutat să pună bazele primei afaceri cu ajutorul unui credit pentru afaceri, unii fiind chiar renumiți pentru activitatea din online și offline, pe piața afacerilor din România.

Slogan "La Taifas": "Nu-i greu să găsești un broker, dar eu l-am găsit pe cel mai bun: AVBS Credit."

Am ales această deviză din prisma faptului că acesta va fi și subiectul central. Este în folosul nostru, a întregii comunități, este responsabilitatea mea să vă pun la dispoziție în această ediție cel mai bun broker și un credit rapid care să dea aripi viselor voastre. Unii au nevoie de un mic imbold să-și descopere spiritul de lider și să-și îndeplinească visele. AVBS îți oferă fie un împrumut pentru afaceri, fie un microcredit rapid, credit fără dobândă, oferindu-ți posibilitatea de a obține împrumutul necesar pentru a-ți acoperi toate nevoile în prag de sărbători. Credem că este un subiect extrem de important, de aceea te invit să citești mai de parte acest comunicat șî să ne descoperi toate secretele..


"Banca este locul unde ți se împrumută pe timp frumos o umbrelă și ți se cere să o înapoiezi când începe să toarne cu galeata."
Robert Frost 

Ce-i drept, nici-un anotimp nu e prea frumos atunci când vine vorba de un imprumut, dar AVBS Credit este Brokerul de Credite Bancare care îți oferă un credit rapid doar cu buletinul pe care îl vei plăti doar la termenul stabilit. Nu va veni nimeni să-ți bata la ușă, să-ți umple cutia poștală cu scrisori că trebuie să restitui banii în limita celor 30-45 de zile, pe care le ai la dispoziție să restitui microcreditul. Tu știi deja asta, de ce sa repetăm mereu acelaș lucru? Avem încredere în tine! 
În plus, ai primul credit gratuit, dobanda aplicându-se începând cu cel de-al doilea credit și nici vorbă de taxe ascunse. Garantăm acest lucru!


Creditul rapid este cea mai rapidă metodă prin care îți poți satisface nevoile din perioada sărbătorilor. Față de alte forme de creditare și alți brokeri, acest credit poate fi obținut în câteva minute sau chiar pe loc. Nu mai este nevoie să te framânți și să aștepți o soluție "binecuvântată" pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile sau să acoperi cheltuielile neprevăzute. Poți opta fără griji pentru acest credit până la salariu, în locul rudelor și prietenilor care cu siguranță au cheltuit deja o mare parte din economii pentru pregătirile anticipate de sărbători. Poate și ei au nevoie de un astfel de credit. De ce să nu le dai chiar tu vestea cea bună?
Sursa: www.literestacojii.com

În luna cadourilor, brokerii adevarați creditează, eu promovez, voi ascultați, voi luați aminte și tot voi alegeți solutia de creditare care vi se potrivește. Rămâne să ne auzim pe larg la Radio Lynx și TVR2. Todata vineri 2 decembrie 2016, orele 18.00, vă așteptăm în număr cât mai mare la workshop-ul "Broker-ul de azi și creditul de mâine", la restaurantul Oliviers din cadrul Arc de Triomphe. Intrarea este liberă.

Și dacă ți-ai dorit întotdeauna o carieră în domeniul bancar, vei avea șansa de a simula prima ta experiență drept broker partener AVBS Credit. Totodată am pregătit diplome de participare și surprize pentru fiecare. Sunt convinsă că vom avea parte de o experiență de neuitat! Te așteptăm!


„DACĂ AI DE ALES ÎNTRE BANI ŞI SEX-APPEAL, ALEGE BANII. PE MĂSURĂ CE VEI ÎNAINTA ÎN VÂRSTĂ, BANII VOR DEVENI SEX – APPEAL-UL TĂU” 

 KATHARINE HEPBURN





Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

1 comments

  1. Mi-a plăcut mult citatul de la sfârșit, nu îl știam! :))
    Mulțumim pentru articol, Alexandra! Mult succes! :*

    RăspundețiȘtergere