Asortarea gentilor dama cu tinuta noasta

by - duminică, decembrie 11, 2016

O geanta dama este accesoriul care scoate in evidenta o tinuta. O geanta aleasa corespunzator completeaza in totalitate tinuta noastra. Asortarea gentilor cu hainele pe care le purtam nu este intotdeauna usoara, insa in acest articol va putem ajuta cu cateva sfaturi de asortarea a gentilor cu diferite culori de tinute.

Acum in sezonul rece, de cele mai multe ori imbracam haine negre. Pentru tinute negre puteti sa va alegeti o geanta dama rosie, geanta bleumarin, geanta maro. Combinatia alb negru este o combinatie foarte eleganta, clasica. De fapt tinutele negre se pot asorta cu foarte multe alte culori de genti. Negrul este o culoare clasica, eleganta, nobila.



La hainele de culoarea maro, asoartarea nu este la fel de usoara la fel ca si in cazul hainelor negre. Pentru tinute maro alegeti-va o geanta orange, o geanta caramiziu, culoarea coniacului, sau un maro asemanator cu tinuta. O geanta neagra este cea care se poate asorta la orice tinuta.


Se apropie luna decembrie, femeile imbraca tot mai multe haine rosii. La tinute rosii alegeti-va o geanta neagra, geanta galbena, geanta bleumarin sau geanta verde.



Jeansii sunt foarte versatili, de aceea obisnuim sa purtam foarte des haine albastre, bleumarin. Pentru astfel de tinute alegeti-va o geanta de culoarea gri, geanta albastru mai inchis, geanta verde, geanta bej.

Culoarea verde reprezinta natura, prin purtarea hainelor verzi simbolizam armonia, prospetimea. Pentru astfel de tinute va recomandam o geanta dama galbena, o geanta albastra, o geanta rosie sau o geanta mov.

Daca v-ati ales culoarea gentii pe care o doriti sa o purtati in acest sezon, va recomandam magazinul online de genti dama Zebras. Aici puteti gasi diferite culori de genti dama din piele naturala si piele ecologica.


You May Also Like

1 comments