Ce cadouri sa alegi de sarbatori

by - luni, decembrie 12, 2016

Ai impodobit bradul? Daca nu, sa stii ca inca mai este timp. Dar atentie, fuge cat ai zice peste! Si au mai ramas doar cateva zile timp in care sa achizitionezi cadouri pentru toti cei dragi. Nu-ti doresti sa pierzi ore in sir la cozi, nu-i asa? Si tare ti-ai dori niste extra reduceri la pachete cadou cat mai bogate, nu?

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Bottega Verde te intampina cu peste 1000 de seturi cadou pentru intreaga familie. Cosmeticele bazate pe farmecul naturii iti ofera cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi si o mega surpriza pentru tine. Acum poti achizitiona produsele favorite cu pana la 67% reducere

In luna Decembrie reaminteste celor dragi ca sarbatorile inseamna bucurie in suflet si pe chip, dar si frumusete imbelsugata. Poti alege un pachet special de Craciun bogat in toate produsele necesare pentru ten, corp, par sau unghii.



Dupa primele achizitii m-am indragostit de gelurile de dus, dar cea mai speciala alegere a fost reprezentata de colectia speciala de nectaruri pretioase. In prezent, pachetele pretioase sunt intr-o oferta senzationala. Curata pielea delicat si o lasa parfumata pentru tot parcursul zilei, prin mangaierea delicata a florilor cu pielea noastra. Cum sa nu le iubesti?


Stii ce?! Sunt convinsa ca familia ta va aprecia un Pachet Special Craciun Neoli. De fapt, acest cadou iti va invalui casa in miros de portocale originare din Sicilia (pentru ca nu-i Craciun fara astfel de bunatati). In plus, vei redobandi frumusetea chipului si te vei bucura de o piele catifelata si un parfum autentic de sarbatori, gata sa cucereasca intreaga lume dincolo de vremea rece. Serile sub dus, pline de rasfat ne ajuta sa fim mai fericiti si mai binedispusi. In cazul meu chiar functioneaza! CU bottega uit de toate, pun grijile deoparte si cadourile in cos.

Dar surprizele nu se termina aici! Fiecare comanda este livrata in doar 24-48 ore si iti aduce un cadou parfumat garantat. Daca iti plac produsele parfumate din ingrediente naturale, delicate si potrivite pentru toate nevoile tale si pentru intreaga familie, Bottega Verde te asteapta cu zeci de produse pentru rasfatul tau.

 De Craciun, daruiesti mai mult, primesti mai mult!


You May Also Like

1 comments