De ce sa porti incaltaminte sport Y-3

by - luni, decembrie 19, 2016

Lansarea colectiei de incaltaminte sport Y-3 din noul sezon de toamna-iarna, nu a fost nici de aceasta data mai prejos decat show-urile pentru prezentarile precedente ale aceleiasi case de moda. Controversatul designer Yohji Yamamoto a cucerit sala prin ultimele modele de ghete, adidasi si sneakersi pentru barbati si femei, care mizeaza pe un look sport, imprumutand totdata din stilul casual al strazii.

Ce face atat de speciale modelele de adidasi Y-3?
Noile perechi de pantofi sport Y-3 sunt o definitie a perfectiunii liniilor, echilibrul intre cromatica speciala si materialele de calitate folosite pentru fabricatie, o viziune autentica, plina de originalitate. Acest designer asiatic pare ca a reinventat volumele, jucandu-se cu formele si creand ceva cu totul inedit. Manechinele cu make-up care te duce cu gandul la niste papusi gotice care par desprinse din tablourile lui Dali, cu extensii de par si buze vopsite cu ruj negru, au defilat incaltate cu modele ultra-moderne de sneakersi dama cu platforma. Combinatia inedita intre uniformele scolare japoneze cu fulare marinaresti si alte detalii unice, siluetele minimaliste, puloverele prea stramte pentru barbati si slogan-urile precum The only woman I know is my mother sau Help me I’m too hot, sunt o dovada a geniului creator al acestui artist contemporan, a umorului sau deosebit.
Daca te atrage ideea de a fi diferit printr-o vestimentatie cool, cu siguranta articolele de incaltaminte sport pentru femei si barbati create de Yohji Yamamoto nu sunt doar confortabile, ci si elementele-cheie pentru o aparitie care sa reflecte cele mai noi tendinte in materie de moda.  

You May Also Like

0 comments