Motive pentru care sa va luati anvelope Fulda de iarna

by - luni, decembrie 19, 2016

Inainte de a da buzna intr-un magazin de anvelope, merita sa va interesati cu privire la modelele disponibile pentru sezonul de iarna, orientandu-va dupa criterii precum fiabilitatea si clasa de aderenta. Printre recomandarile specialistilor in domeniul auto, se numara si gamele de anvelope Fulda pentru dotarea vehiculelor in anotimpul rece. Aceste sugestii au la baza caracteristici reale, oferind un plus de siguranta la rularea in conditii de temperaturi scazute. In continuare, vom ilustra succinct cateva dintre performantele de care sunt capabile noile linii de cauciucuri iarna create de Fulda.

Noile anvelope Fulda Kristall Control HP se remarca prin comportamentul si performantele ridicate dovedite in conditii dificile, cu temperaturi joase. In speta, vorbim despre un nivel excelent de aderenta pe zapada, alaturi de o foarte buna manevrabilitate atat pe carosabil umed, cat si inghetat sau plin de strat de zapada.
Avand in vedere ca noile linii au banda de rulare optimizata cu un compus de siliciu conceput anume pentru a servi imbunatatirii performantelor la scaderea temperaturilor sub pragul de 7 grade Celsius, conducatorii auto care opteaza pentru modele Fulda vor beneficia de deplasari line si fiabile, in conditii optime de siguranta. Noul compus tehnologic asigura pornirea, oprirea si executarea de viraje sigure pe drumurile reci si acoperite de zapada. Cu toate ca niste pneuri all season ofera performante pe timp de iarna, nu se compara cu unele dedicate, special concepute pentru a facilita un control mai bun si stabilitate in orice conditii de iarna.

In topul preferintelor conducatorilor auto, se inscrie si linia de anvelope pentru turisme Fulda Kristall 4x4, ce se evidentiaza prin urmatoarele calitati, fiind destinata vehiculelor 4x4 si celor sport-utilitare: sunt cauciucuri care permit distante de franarea mai scurte pe carosabilele umede in conditii de iarna, un sofat sigur si silentios, alaturi de o buna manevrabilitate in linie dreapta si in curbe.


Design-ul modern al lamelelor are rol in cresterea nivelului de tractiune pe drumurile pline de zapada. Striatiile suplimentare de pe suprafata benzii de rularea nu sunt de decor, ci au un scop practic, demonstrandu-si eficienta prin marirea aderentei. In acelasi timp, blocurile late asigura eficienta sistemului anti-acvaplanare. Un mic sfat: daca circulati des in zone unde sezonul de iarna echivaleaza cu gheata dificila pe portiuni extinse, niste anvelope cu crampoane ar fi ideale, deoarece ofera mai multa aderenta.


20 % din consumul de combustibil al unui vehicul depinde de rezistenta la rulare a anvelopelor montate. Pe intelesul tuturor, o anvelopă care ruleaza cu usurinta va necesita o cantitate mai mica de carburant. Acesta este inca din motivele pentru care merita din plin sa va orientati catre alegerea unor anvelope de iarna fabricate de Fulda.  

You May Also Like

0 comments