Servicii complete de infrumusetare intr-un singur loc - 1Dream Beauty Salon by Raluca Racovita

by - joi, decembrie 15, 2016

Ti-am mai zis ca simt nevoia de o pauza de rasfat? Simt ca am depus eforturi suficiente anul acesta, iar rezultatele au fost pe masura. Am cautat timp de cateva zile un salon de infrumusetare perfect pentru rasfatul meu. Pai nu sunt si eu femeie? Nu merit sa radiez de frumusete macar de sarbatori?

Nu, nici vorba de bisturiu sau alte tehnici asemanatoare de infrumusetare. Simt nevoia doar de putin rasfat din partea unor profesionisti, care sa-mi realizeze o coafura noua, bogata si splendida, niste unghii cu gel pentru mainile mele frumoase si o noua culoare la par. Nu la asta visam toate in aceasta perioada?


Evident ca m-ar interesa niste servicii profesioniste de infrumusetare la cele mai mici preturi posibile. Asa ca am cercetat putin si am dat peste 1Dream Beauty Studio.

Motivele pentru care as alege/recomanda serviciile oferite de 1Dream Beauty Studio

De-a lungul timpului am apelat la multi experti, insa multi m-au dezamagit. 1Dream par a avea profilul cel mai potrivit cautarile mele. Stilistii 1Dream sunt experti in decolorat par negru, iar acesta este cel mai imprtant aspect pentru mine. M-am gandit sa adopt o noua culoare, poate niste suvite deschise la culoare sau mai bine un vopsit balayage. Fara profesionalism, aceste procedee pot fi un adevarat dezastru, dar pentru expertii 1Dream fiecare dorinta este o noua provocare pe care reusesc cu succes sa o duca la bun sfarsit. Priveste cat de naturala si sanatoasa pare schimbarea clientelor care au trecut pragul 1Dream Studio by Raluca Racovita. Asa vad eu frumusetea fara compromisuri oferita de un salon profesionist.


Primul lucru care m-a facut sa iau in considerare 1Dream Beauty Studio pentru marea schimbare cu ocazia sarbatorilor de iarna, a fost binenteles parerea clientilor fideli care au fost impresionati de rezultatele miraculoase obtinute de fiecare data candd au ales serviciile oferite de salonul profesionist.

"Sunt foarte incantata de serviciile 1Dream! Raluca are foarte multa rabdare, este foarte meticuloasa, "picteaza" fiecare suvita si are o viziune si o tehnica de vopsire diferita de ce am vazut pana acum. 
Mi-am facut balayage si am ajuns de la saten inchis la blond pe lungimea parului, insa parul nu mi-a fost afectat si arata foarte bine. Sunt foarte multumita de schimbare! La final dupa ce a fost aranjat, parul meu arata precum podoaba capilara a unei vedete. Multumesc! Sincere felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada!"

Dorina Daniela, clienta 1Dream Beauty Studio



Pachetele de infrumusetare sunt extrem de avantajoase, iar in realizarea acestora se folosesc doar produse moderne de cea mai buna calitate, marci utilizate de cei mai mari specialisti si cu efecte garantate: Goldwell, Pravana Vivids, Olaplex, Moroccanoil, Kryolan, etc.

1Dream Beauty Studio ofera servici complete de coafura si cosmetica, astfel ca ma pot rasfata complet intr-un singur loc, o singura destinatie pentru toate tehnicile de infrumusetare de care am nevoie. Tot la ei am gasit numeroase idei si tehnici inovatoare pentru machiaj de zi si de seara, care ma vor ajuta sa arat senzational de Craciun sau in noaptea dintre ani.


De asemenea, mediul in care se realizeaza fiecare sedinta de infrumusetare este unul cald si primitor, salonul avand un decor modern si rafinat, astel incat fiecare sedinta sa fie la fel de relaxanta si surprinzatoare.

Tu pentru ce servicii ai apela la 1Dream Beauty Studio? De ce?




You May Also Like

1 comments