Un salon profesional pentru tratamente estetice de infrumusetare - Mirrors Beauty Salon

by - joi, decembrie 15, 2016

In timp ce foarte multe doamne si domnisoare s-au programat deja la saloanele de infrumusetare, cele mai selecctive femei apeleaza la tratamente estetice de lux, care astazi sunt accesibile oricareia dintre noi prin intermediul unei clinici profesioniste din Bucuresti.
Mirrors Beauty Salon ofera servicii estetice de ultima ora care aduc schimbari majore in viata noastra si dau o nota importanta frumusetii.
Remediile moderne utilizate pentru a-ti mentine frumusetea sunt invazive, nedureroase si Dr. Cristina Bejan chirurgie estetica Bucuresti iti ofera cele mai bune remedii imbracate in cele mai bune oferte de sarbatoare.


Stiai ca corpul tau este un elixir de infrumusetare? Noua pocedura estetica terapia vampir - Dracula ajuta la redobandirea sanatatii si a frumusetii pielii tale prin intermediul tratamentului cu propriul sange. Este o procedura simpla care se aplica pentru reintinerirea pielii, tratamentul imperfectiunilor, cresterea parului, regenerarea dentara samd. Beauty Mirrors ofera servicii estetice cu ajutorul acestei metode prin injectarea unei fiole cu plasma proprie  procesata, in zona destinata tratamentului, astfel incat celulele sangvine sa stimuleze regenerarea celulara.
Terapia vampir a fost utilizata pentru prima oara in anii 90' si a devenit populara dupa ce a fost un adevarat succes in cadrul unei operatii pe cord deschis.

Mirrors Beauty Salon detine un personal specializat in domeniu care realizeaza aceasta procedura cu maxim de responsabilitate si intr-un mediu steril. Terapia vampir nu include riscuri si efecte adverse fata de alte proceduri in care produsele chimice si corpurile straine pot fi respinse de catre organismul nostru dupa interventie.

Un alt tratament la care femeile moderne apeleaza cu incredere este tratamentul de marire buze cu acid hialuronic. Buzele mari si "carnoase" sunt un accesoriu extrem de feminin si mult visat de catre doamnele moderne. Sunt simbolul senualitatii si al tineretii, fapt pentru care buzele voluminoase si aspectuase sunt asociate cu vedetele care cheltuiesc considerabil pe astfel de interventii pentru a-si mentine frumusetea.


Acum orice femeie poate beneficia de acest tratament in doar 30 minute, la un pret accesibil, tehnica fiind realizata cu usurinta de catre Mirrors Beauty Salon Bucuresti. Acest salon profesionist te va ajuta cu toti pasii necesari pentru o experienta cat mai placuta si un rezultat satisfacator. Tratamentul este destinat tuturor doamnelor si domnisoarelor care vor sa-si accentueze si sa sublinieze frumusetea adevarata.

Ofera-ti un cadou deosebit de sarbatori. Alege tratamentele estetice inovatoare pentru o transformare vizibila si de lunga durata. Pentru tinerete fara batranete, apeleaza la Mirrors Beauty Salon!

You May Also Like

0 comments