5 motive pentru care iti este utila o folie SmartProtection

by - duminică, februarie 12, 2017

In luna iubirii dragostea se sarbatoreste oricum! Fie ca vorbim de dragostea de cuplu sau cea de familie, luna iubirii iti aduce zeci de motive s-o sarbatoresti cu mare fast. Acum ai mai multe motive pentru care sa te bucuri. Unul dintre ele este faptul ca SmartProtection sustine dragostea de cuplu sau cea dintre tine si gadgeturile tale, oferindu-ti in perioada 10-14 februarie oferte speciale la foliile de protectie.


Fie ca esti in cautarea unui cadou perfect pentru partener, fie ca vrei sa-ti arati adevarata dragoste fata de dispozitivele pe care le operezi in mod frecvent si care ti-au fost alaturi zi de zi, iata 5 motive pentru care te vei indragosti de SmartProtection.

5 motive pentru care iti este utila o folie SmartProtection

1. Protectie imbatabila pentru orice gadget, intr-un singur loc

SmartProtection distribuie o gama larga de folii de protectie pentru diferite gadgeturi. Aici vei gasi toate foliile de protectie corespunzatoare pentru marcile gadgeturilor favorite, inclusiv pentru smartphone-uri de ultima generatie, smartwach-uri, aparate foto sau tablete. Totodata, daca marca pe care o cauti nu se afla in stoc, atunci poti opta pentru o "Comanda model nou". SmartProtection iti pune la dispozitie un portofoliu complet de protectie


2. Usor de instalat, siguranta in utilizare

Fiecare produs vine insotit de instructiuni specifice de instalare, astfel incat nu ai nevoie de un specialist care sa-ti instaleze folia pe gadgeturile preferate. Chiar daca esti un incepator, urmand pasii corespunzator, folia iti va oferi rezultatele anticipate ulterior.


3. Sticla securizata pentru protectie full body

Cei de la SmartProtection au conceput pachetul perfect pentru siguranta deplina in utilizarea smartphone-ului, a tabletei, laptopului, etc. Noul concept contine polimeri de doua ori mai rezistenti fata de o folie obisnuita. In plus, foliile SmartProtection au un " Grad militar" de invizibilitate si au capacitatea de a se autoregenera in cazul zgarieturilor fine. Utilizand o folie full body(fata spate) ai parte de o vizibilitate full HD si de o rezistenta superioara impotriva socurilor, a zgarieturilor si a amprentelor, fata de foliile clasice.


4. Preturi mici,cadoul ideal pentru cupluri si pentru intreaga familie

Ofertele existente la momentul actual te ajuta sa economisesti considerabil si sa-ti folosesti fara griji gadgeturile preferate, oricand si oriunde. In plus, alegand in luna iubirii un astfel de cadou pentru partener sigur nu vei da gres, chiar daca este mai mult sau mai putin un specialist in tehnologie.

5. Livrare rapida direct la usa casei tale

Livrarea si platile se realizeaza in siguranta. Fiecare comanda se livreaza in siguranta prin intermediul unui curier rapid, livrarea facandu-se in termen maxim de 48 ore.

Pentru incidente neprevazute, "trateaza-ti" telefonul cu o folie protectoare de ultima generatie. Alege SmartProtection!

You May Also Like

1 comments