Bottega Verde ti-a pregatit arsenalul de infrumusetare pentru luna iubirii

by - joi, februarie 16, 2017

In februarie specialistii ne indeamna sa iubim mai mult si sa ne simtim mai bine in pielea noastra. In aceasta luna noi doamnele si domnisoare meritam sa ne deducam ceva mai mult timp ingrijirii personale, infrumusetarii si aspectului nostru fizic.
Infatisarea romantica trebuie sa cuprinda o tinuta pe masura si binenteles un machiaj adecvat.
Azi ti-am pregatit in detaliu cateva idei de machiaj simple ce vor completa corespunzator tinuta ta in aceasta luna.

Rimel aici
Pudra aici


Luna trecuta mi-am adaugat in colectia de make-up cateva produse esentiale pe care le utilizez de fiecare data si care iti pot creea o infatisare splendida fara a avea nevoie de zeci de produse cosmetice si multa indemanare.
Vorbim de produse cu extracte naturale, pentru orice ten, care nu produc niciun fel de reactii alergice si de mare efect. Am observat o imbunatatire grozava a tenului meu de cand folosesc pentru machiaj doar produsel din farmacii sau pe cele de la Bottega Verde care au un pret mult mai accesibil: semnele s-au redus considerabil, acneea tinde catre zero si totusi am parte de un machiaj ca de papusa.

Ruj ciclam: https://goo.gl/LPlHpW




Ar mai trebui sa stii ca Bottega Verde iti punel dispozitie in aceasta perioada reduceri de proportii si cadouri la fiecare comanda, pentru ca tu sa te rasfeti pe deplin.

In cadrul ultimelor sedinte am folosit cateva produse esentiale din portofoliul Bottega Verde: corectorul lichid, un rimel, pudra piersicie si rujul ciclam.
Pentru fiecare dintre cele 3 machiaje am utilizat fondul de ten lichid La Roche Possay si corectorul Bottega Verde care a avut o acoperire extrem de mare datorita aplicarii acestuia cu noua pensula ovala de la Rosegal.
In rest am centrat toata atentia in zona ochilor, acolo unde am adaugat fie numa tus de ochi, rimelul Bottega care face gene formidabil de lungi si intense, precum si un creion de ochi. Adeseori am mai utilizat si un fard de pleoape din paleta One Million.

Pensula ovala profesionala aici




Atentia principala s-a conturat asupra buzelor, unde am folosit fie rujul ciclam Bottega Verde, un ruj extrem de hidratant inca de la prima aplicare si de o nuanta extrem de placuta, respectiv rujul rosu lichid cu extracte de vin. Si pentru a nu fi extrem de palida, am aplicat putina pudra piersica in obraj care sa-mi completeze machiajul.

Acest machiaj poate fi purtat cu succes de catre orice doamna in luna iubirii, dar si pentru o zi obisnuita si pentru o infatisare simpatica.










You May Also Like

1 comments