Bucuriile mici ale vietii iti aduc marile castiguri ale anului

by - sâmbătă, februarie 18, 2017

Te-ai intrebat vreodata de ce vedetele duc o viata atat de apropiata de perfectiune? Dar italienii, cum arata atat de bine si ajung la o varsta mai inaintata?
Secretul lor consta in micile bucurii ale vietii pe care nu ezita sa le surprinda in orice moment al zilei. Bucuriile mici fac oamenii mari si pentru ca Centrul Comercial Vitantis Bucuresti a descoperit aceasta reteta a fericirii, te premiaza cu 1000€ pentru cel mai reprezentativ #happyselfie.
Tot ce ai de facut este sa surprinzi momentul/momentele acelea care te umplu de bucurie si sa potezi intr-un comentariu o poza cu hastagul aferent campaniei.


Bucuriile mici, momente mele de fericire pentru intreaga zi

Sursa: Aliexpress
  • Poate ti se pare un lucru banal, dar pentru mine este o adevarata bucurie sa ma pot trezi dimiineata alaturi de o ceasca de cafea gata pregatita s-o savurez din plin. Timpul este dusmanul tuturor, cafeaua este doua mea zilnica de energie, iar momentul acela al diminetii in care aleg s-o savurez in liniste e absolut perfect. 
  • Chiar si atunci cand reusesc sa strabat magazinele unui centru comercial in lung si in lat mi se un motiv de bucurie. Din pacate nu reusesc sa gestionez eficient timpul, astfel ca orice astfel de escapada poate fi o bucurie, chiar daca nu achizitionez nimic sau ajung acasa cu un simplu gel de dus.

Sursa: Pinterest

  • Nimic nu se compara cu bucuria de a ma imbaia timp de o ora intr-o cada plina cu apa fierbinte si spuma dupa o zi obositoare, lasandu-mi simturile sa pluteasca pe taramul floral al produselor de ingrijire.

Sursa: Public Domain Pictures
  • Ploaia. Da, ploaia! Fenomenul acela pe care eu il detest atunci cand nu am o umbrela in geanta insa fara de care nu as putea petrece mai mult timp alaturi de cei dragi intr-o zi libera.
  • Zambetul si mangaierea mamei, precum si faptul ca ea inca imi este alaturi desi nu mai sunt copilul de odinioara este bucuria marunta care ma face fericita in fiecare zi si care-mi da puterea de a izbavi in orice zi mai proasta.


  • Sunt fericita atunci cand port rosu pe buze, pentru ca asta imi ofera increderea unei femei puternice, impunatoare, pregatita sa cucereasca lumea si sa triumfe in orice batalie.



Evident, as putea numera la nesfarsit toate bucuriile mici care imi aduc fericirea, insa timpul este mult prea pretios si pentru tine. Asadar, dupa ce ai luat la cunostinta toate aceste lucruri este timpul sa-ti surprizi momentele care te fac fericit(a). Accepta provocarea si descopera cele mai fericite trairi care-ti pot aduce un premiu pe masura fericirii tale! Cu el ai putea sa-ti oferi o alta bucurie sau poti face o donatie pentru un scop caritabil, pentru a face o mica bucurie si celor cu dezabilitati sau celor fara posiibilitati. 
Tu ce ai face daca ai castiga cei 1000 euro?

Prin urmare, nu trebuie sa ai numeroase conturi in banca pline cu valuta pentru a fi fericit! Fericirea consta in toate aceste lucruri banale pe care le intalnesti intr-o zi obisnuita si de care nu dispun toti ceilalti din jur. 
Fie ca te bucuri de o ora in plus de somn, de o zi libera sau ca ai inceput o noua dimineata cu zambete alaturi de perechea ta, lasa-te inspirat si castiga premiile Vitantis. Alege bucuriile mici care-ti umplu inima cu fericire!

Sursa: The Daily Quotes

You May Also Like

2 comments