Extrage o carte ... Sau mai bine alege IPL de la Nomasvello!

by - duminică, februarie 12, 2017

Epilarea definitiva nu mai este un tabu. Atat pentru femei, cat si pentru barbati, noul remediu cu ajutorul tehnologiei moderne te poate ajuta sa scapi de parul nedorit de pe intreg corpul.
Sa facem un joc: adauga pe o masa mai multe carti. Una dintre ele reprezinta epilarea traditionala cu aparatul de ras, acasa, una epilarea la salon in conditii asemanatoare, o carte este epilarea cu ajutorul unui aparat profesionist IPL acasa si alta carte o reprezinta centrul Nomasvello.




Esti indecisa. Extragi o carte aleator. Ce se intampla daca alegi Nomasvello?

Centrul Nomasvello este unul dintre centrele renumite care a luat nastere in Spania in urma cu 10 ani si doi ani mmai tarziu si-au extins serviciile in intreaga lume.

"Este o ascendenta rapida pentru un astfel de centru de infrumusetare care ofera tratamente eficiente si schimbari de lunga durata.", declara clientii.


In total, 1200 de centre isi intampina anual zeci de clienti printre care cei mai multi doritori de un remediu eficient de compatere a parului nedorit, fiind una dintre cele mai mari probleme de ingrijire personala a populatiei la nivel mondial. In timp ce multe tratamente efectuate acasa sau in centre obisnuite produc efecte intarziate sau accelereaza cresterea firului de par, Nomasvello detine un personal specializat pentru tehnica epilarii definitive.

In Romania, Nomasvello are 14 centre dotate corespunzator cu aceleasi tehnologii moderne din intreaga lume, care sa asigure succes garantat prin intermediul tratamentelor corporale si faciale de eliminare a parului nedorit.


De ce IPL? De ce Nomasvello?

Milioane de clienti recomanda serviciile Nomasvello in primul rand datorita amabilitatii cu care acestia sunt intampinati si datorita efectelor obtinute. Cu ajutorul echipamentelor moderne si al luminii intens pulsate, epilarea definitiva devine un proces simplu si economic.



Specialistii centrului Nomasvello realizeaza o astfel de sedinta cu multa rabdare si profesionalism, astfel incat, in functie de textura firului de par si de sedintele corespunzatoare, un astfel de tratament este mai putin dureros si ofera efecte garantate inca de la inceput. Nomasvello te poate ajuta sa inlaturi si alte probleme inestetice, oferindu-ti infatisarea vedetelor de la Hollywood. 


Daca epilatul acasa trebuie efectuat in permanenta, in lipsa unui profesionalism si al unei tehnologii adecvate, acesta poate deveni si costisitor si poate ingreuna aparitia rezultatelor mult dorite. Epilatul la salon este un adevarat rasfat cu rezultate ce se vor putea observa inca de la primele sedinte. 

Pachetele de infrumusetare sunt accesibile tuturor pentru o frumusete completa si pentru tratamente corporale de care se bucura cele mai renumite vedete din intreaga lume.
Cu ajutorul epilarii definitive ecnomisesti pana la 50 zile in detrimentrul epilarii dureroase cu ceara. La centrul Nomasvello beneficiezi de un tratament complet pentru epilarea definitiva, ceea ce inseamna ca pielea ta va fi ingrijita corespunzator astfel incat durerea, iritatiile, roseata si alte semne caracteristice epilarii traditionale raman un vis urat din trecut.


Gestioneaza inteligent: Alege sa fii frumoasa! Opteaza pentru epilarea definitiva Nomasvello!

You May Also Like

5 comments

  1. Complet de acord cu tine. Este cea mai buna metoda de a scapa de parul nedorit.

    RăspundețiȘtergere
  2. as vrea sa incerc si eu epilarea definitiva pe fata. poate mi se mai rareste mustata :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La capitolul epilare nu am probleme. Firul de par este blond si practic invizibil. Insa ma tenteaza tratamentele faciale. Am auzit ca multe prietene au apelat la Nomasvello pentru diferite probleme, mai ales pentru IPL si au fost extrem de multumite.

      Ștergere