Hanorace de la Answear

by - joi, februarie 16, 2017

Poate ca va vine greu sa credeti, insa hanoracele, articolele de imbracaminte pe care le purtam in zilele noastre, au o istorie foarte veche si au fost documentate inca din perioada medievala. Inca de atunci, hanoracele erau purtate atat de catre femei, cat si de catre barbati,  in scopul principal de a se proteja impotriva intemperiilor. Abia in anul 1930 hanoracul a fost introdus in moda in forma sa actuala, iar incepand cu anii ’90 a devenit din ce in ce mai popular.
Folosite mai ales de catre grupurile de hip-hop si mai apoi ca un element reprezentativ al izolarii de lume, hanoracele au devenit in zilele noastre un articol vestimentar de nelipsit din garderoba tineretului, mai ales in sezonul rece. Gluga atasata la bluza are rol de protectie, inlocuind cu succes caciula, dar in acelasi timp reprezinta si un accesoriu interesant.

Hanoracele de dama sunt un obiect vestimentar potrivit pentru tinutele de zi si poate fi purtat cu succes atat cu fusta lunga sau rochite, cat si cu pantaloni si cu salopete dame. Hanoracul poate fi purtat si seara chiar peste tinuta de zi, dandu-va un aer boem si usor rebel.
Design-ul hanoracelor a evoluat foarte mult, iar cele de dama sunt acum accesorizate si cu paiete sau pietricele colorate, ce alcatuiesc elemente de décor sau au imprimate diverse modele sau mesaje. Exista doua mari categorii de hanorace: cele care se baga direct pe cap si cele care se incheie cu fermoar. Indiferent pntru care model optati, hanoracul completeaza foarte bine o tinuta sport. Daca sunteti interesate de aceste articole de vestimentatie, gasiti o colectie impresionanta de hanorace de dama Answear pe site-ul answear.ro.



Datorita gamei foarte variate de culori si modele in care sunt accesibile hanoracele, acestea se pot asorta cu usurinta la mai multe tipuri de tinute si haine, obtinand anumite efecte. De exemplu, daca doriti o tinuta mai sexy puteti sa optati pentru un hanorac cu umerii goi, pe care il gasiti la answear.ro. Acesta va va evidentia mult feminitatea. Pentru o tinuta chic urban alegeti sa purtati skinny jeans si un hanorac supradimensionat si incaltati-va cu pantofi sport tip tenis. In acest fel veti sublinia atat feminitatea, cat si fragilitatea dumneavoastra. Pe site-ul Answear puteti sa gasiti si hanorace mai lungi, ce se pot purta cu pantaloni scurti sau in loc de rochita lejera. Indiferent de modelul ales, hanoracul este un articol de imbracaminte foarte comod si popular.

You May Also Like

0 comments