Recenziile tehnologice si cele mai noi teste Allview sunt prezente pe Blogatu.ro

by - marți, februarie 14, 2017

Personajele din rolul principal de astazi:

  • Blogatu - Guru al tehnologiei din Romania.
  • Allview - companie romaneasca de top,  atat producator cat si distribuitor de gadgeturi moderne. 

Personajul principal al zilei de astazi nu mai sunt eu, ci Blogatuaka Marius Calugaru Ovidiu.
Colegul Marius nu are treaba cu moda sau cu tehnicile de infrumusetare. De fapt, nici nu cred ca ar putea defini in machiaj de zi, de seara sau sa defineasca o pensula de machiaj, insa Marius este un adevarat expert in tehnologie. Cu totii avem o pasiune mai mare sau mai mica pentru cele mai noi gadgeturi, iar Marius ne intampina regulat in povestirile sale cu si despre tehnologie, 

Blogatu ne ofera cele mai noi recenzii legate de dispozitivele utilizate/descoperite, fiind de un real ajutor celor care doresc sa-si achizitioneze noi dispozitive care sa ne multumeasca pe deplin. Urmarindu-l pe Blogatu afli exact cand apar pe piata cele mai noi gadgeturi, de unde sa le cumperi, cat costa, ce proprietati au sau cum functioneaza. Asa am descoperit si eu ce dispozitiv mi se potriveste. Pare simplu, nu?

Asadar, fie ca esti in cautare de informatii referitoare la tehnologia de ultima ora pe care doresti sa ti-o achizitionezi, fie ca doresti sa-ti imbogatesti cunostintele despre noi produse de pe piata tehnologica, Blogatu iti pune la dispozitie recenzii de calitate cu lux de amanunte.

Relatia Blogatu - Allview

Inca din 2004, Allview iti pune la dispozitie cele mai noi tehnologii performante, dotate corespunzator pentru nevoile tale. Produsele Allview sunt utilizate de o gama vasta de clienti si se pot regasi preturi accesibile oricui atat online cat si la furnizorii autorizati.


Marius este intr-o stransa legatura cu Allview si as putea spune ca formeaza un cuplu al tehnologiei. Daca de gadgeturi de indragostesti usor si esti in cautare de device-uri economice si potrivite nevoilor tale, Testarea si Marius iti vor oferi toate informatiile necesare despre cele mai noi produse Allview si nu numai.


Recent Marius a postat o noua recenzie despre noua aparitie Allview, respectiv Allview X4 Soul, primul telefon din Romania cu camera dorsala duala, care mi-a acaparat intreaga atentie. Noul smartphone are un pret special si proprietati care cu siguranta vor satisface cei mai pretentiosi clienti. 
Ti-am starnit curiozitatea? Atunci ia legatura cu Marius. Blogatu te asteapta sa-ti povesteasca toate detaliile, pas cu pas, despre noua sa descoperire tehnologica. 

You May Also Like

0 comments