OOTD: Ripped jeans outfit from Rosegal

Săptămâna aceasta am primit al doilea pachet cu minunății de la Rosegal.
Rosegal este unul dintre magazinele chinezești de unde-mi cumpăr cu încredere produsele preferate de îmbrăcăminte. Dacă nu ne-am mai intersectat până acum, vizualizând restul postărilor mele, vei găsi numeroase ținute în care îmbin produse vestimentare și accesorii de la ei.


În noua comandă am pus ochii pe cateva lucruri superbe, printre care perechea de blugi pe care ți-o prezint astăzi, o cămașă, un superb rucsac in forma de jachetă și o pereche de ochelari overssised. Să-ți povestesc puțin despre ținuta de ieri.


M-am trezit devreme și m-am aranjat pentru facultate. Prefer in astfel de momente ținutele simple, casual, care mă ajută să fiu confortabil pe parcursul celor 6-8 ore sau mai mult, cât sunt în afara casei/căminului.
De fel, blugii rupți nu sunt stilul meu. Nu mi-am mai achiziționat o pereche până acum, deci sunt foarte la modă în această perioadă.


Mi-am făcut curaj și am adăugat totuși o pereche in coș, fiind fascinată de stilul boyfriend pe care aceștia îl au. Cu toate traumele mele din copilărie și insistențele mamei de a purta larg, am evitat foarte mult timp acest stil. Cu toate astea, anul trecut am primit o pereche de jeans boyfriend de la o bună prietenă, care au făcut senzație în tot cercul meu de prieteni. Așa am ajuns să-mi achiziționez această pereche, inspirată de experiențe trecutului.

Blugii sunt extrem de comozi și potriviți la o sumedenie de outfit casual, chic dar și la cele elegante, asortați la o pereche de sandale/stiletto, cu un top pe măsură. Prețul este mult mai mic decât în magazinele de la noi și calitatea foarte bună. M-am simțit minunat asortându-le o ie chinezească (o copie fidelă pentru bluzele noastre tradiționale), o jachetă de piele neagră și o pereche de teniși Mr. Monkey's.



Foarte mult timp am căutat și un rucsac în formă de jachetă, având deja o geantă cu acest model unicat (sau două). Vă pot spune că rucsacul este unul foarte fashion și încăpător, senzațional în numeroase deplasări. Are și un preț extrem de accesibil, față de colecțiile Mochino din care sunt inspirate aceste genți (peste 1000$).

Acestea au fost unele din cele mai inspirate achiziții ale mele, singurul impediment fiind necesitatea de a aștepta 3 săptămâni până sosește comanda. Dar dacă nu vă deranjează acest aspect și doriți produse de calitate la prețuri mici, atunci vă recomand să răsfoiți magazinul Rosegal și să vă alegeți preferatele.

Despre restul comenzii vorbim în articolul următor. Pupici!

Blugi/Jeans: https://goo.gl/lR71pb
 Rucsac/Backpack: https://goo.gl/pJ2xqB
 Leather jacket: https://goo.gl/RShMhb










Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare