Review Akneo by Verdex: Primavara incepe cu "zambetul" fetei tale!

by - luni, martie 06, 2017

Era o zi obisnuita de iarna. Priveam la geam cum vantul spulbera zapada de pe trotuare in timp ce-mi savuram cafeaua "pretioasa". Intre timp telefonul a inceput sa sune. Probabil ca nu te mai surprinde sa auzi ca era o doamna de la curierat care imi spunea ca are un colet pentru mine: era din partea Verdex si il asteptam cu nerabdare.
Am comandat asa zisa crema minune Akneo pe care am tot vazut-o la prietenele din blogosfera. Nu aveam de unde sa stiu daca isi va face treaba, daca se va potrivi tenului meu sensibil, plin cu defecte, care nu trece o zi fara sa fie sub straturile de fard.


Nu am incetat niciodata sa-mi doresc un ten curat, perfect, sa pot sa ma treesc mai tarziu cu 10 minute dimineata, sa ma spal si sa pornesc la drum fara fond de ten.

Cum sunt eu, cum e Akneo

Tenul meu este extrem de sensibil, forte schimbator: uneori simt pielea fetei a fi grasa, alteori uscata, uneori capata tendinta aceea de normal si curat. Tii minte ca ti-am povestit de nenumarate ori ca produsele din comert imi provoaca numeroase iritatii si ajuta la formarea cosurilor? De aceea m-am decis sa introduc in rutina personala de ingrijire cat mai multe produse naturale. Si pentru ca preventia este mai usoara decat operatiunea de tratare, dar si tratarea acestor probleme este o abordare mult mai constiincioasa decat cosmetizarea defectelor, am ales crema homemade din extracte naturale Akneo.


Aceasta se adreseaza si tenului gras, avand o consistenta foarte fina si usoara, ceea ce este un mare plus deoarece persoanele cu ten gras isi gasesc mai greu produse potrivite de ingrijire care sa nu incarce tenul.

Experienta mea cu Akneo

Inca de la prima utilizare am observat mirosul fresh de citrice care te binedispune. Este o crema cu o consistenta lichida care se absoarbe in piele in doar cateva secunde. Hidrateaza pielea in profunzime, fara sa incarce tenul sau sa provoace reactii adverse. In cazul meu, am observat ca acele cosuri mari si unflate s-au diminuat considerabil peste noapte iar cele mai mici au disparut complet. Dupa doua aplicari deja cosurile stoarse, pe care nu m-am putut abtine sa nu le necajesc, incepeau sa dispara complet, desprinzandu-se totodata acele coji inestetice pe care nici fondul de ten nu le agreeaza.


Fata de alte creme extrem de grase pe care le-am incercat anterior si pe care le simteam drept o incarcatura ce persista peste noapte, Akneo este extrem de placuta si uneori aleg sa o aplic si in timpul zilei. Totodata si o parte din semnele ramase au inceput sa se amelioreze. Folosesc in continuare fond de ten i sa nu trebuie sa mai insist cu 2 straturi precum inaintea folosirii acestei creme.

Tenul meu se simte mai proaspat iar tendinta acneica scade pe zi ce trece. Daca am taria de a renunta si la ciupit (un tic extrem de problematic in cazul multor persoane) atunci sunt convinsa ca tot tenul meu va radia de fericire.

Luminozitatea fetei mele si un ten curat este cheia frumusetii adevarate, tot ce am nevoie pentru a fi fericita si pentru a incepe cu zambetul pe chip aceasta primavara frumoasa.

You May Also Like

0 comments