Cel mai bun set de ingrijire a parului contine proteine din lapte?!

by - luni, mai 29, 2017

O vreme indelungata am renuntat la produsele din comert si am ales produsele realizate din plante, profesionale sau din farmacii. Nu au efecte adverse iar corpul meu se impaca foarte bine cu ele. Singurul minus al acestor produse este pretul, destul de mare. Insa pentru acele momente negre, cand bugetul nu ne mai permite astfel de achizitii, trebuie sa avem un as in maneca, o alternativa mai ieftina, pe care binenteles sa o gasim la tot pasul.



Alaturi de Buzaar am avut ocazia de a testa primul sampon cu proteine din lapte, alaturi de alti 20 oameni minunati foarte curiosi si incantati de aceasta aparitie. Sa fie Nivea Hairmilk cel mai bun produs de ingrijire a parului? Contine cu adevarat proteine din lapte? Va invit sa aflati parerea mea.

La inceput aparitia acestui produs nu m-a entuziasmat foarte tare. Nu am avut niciodata parte de rezultate grozave cu un produs de ingrijire a parului care sa fie atat de accesibil ca pret. Insa o prietena mi-a oferit o monstra si incercand-o am avut surpriza ca este un produs care mi se potriveste, mai ales avand in vedere starea parului meu extrem de aspru si degradat in urma decolorarii. Mama-soacra are si ea un par foarte aspru de fel, cu toate ca se vopseste din an in paste si nu foloseste aparate de stilizare decat ocazional.


Samponul si balsamul au un miros fin, floral si placut. Nu face multa spuma dintr-o cantitate foarte mica, motiv ce ma duce cu gandul la descoperirile mele vizavi de concentratia ingredientelor naturale intr-un produs: cu cat face mai putina spuma, cu atat mai natural si mai sanatos este acel produs.
Hidrateaza parul in profunzime, intr-un mod de nedescris. Folosind acest set nu mai e nevoie sa aplic 5 pompite de ulei de par si lotiune (da, 5 din fiecare, pentru ca parul meu este extrem de degradat). Dupa ce il spal este moale si usor de coafat/periat. Asta inseamna ca ingredientele din sampon si balsam sunt absorbite de par facandu-l mai elastic, mai fin si mai rezistent. Dupa 2 utilizari, mama a ajuns la concluzia ca este singurul produs care ii face parul matasos, usor de aranjat si placut la atingere. Si prietenii care l-au incercat cu aceasta ocazie sunt extrem de multumiti.



Il vom recumpara? Cu suguranta! Mama este destul de sceptica in legatura cu produsele de pe piata si reclamele tot mai spectaculoase. Acest produs a impresionat-o cu adevarat si a devenit o adevarata fana.

Voi ati incercat noul Nivea Hairmillk, primul si singurul set de ingrijire a parului cu proteine din lapte? Ce impresii va lasat?

You May Also Like

4 comments

  1. Ador șamponul și balsamul Nivea Hairmilk. Este ideal pentru părul meu creț, uscat și lipsit de strălucire. Mă descurc foarte ușor după folosirea lor și îmi lasă părul moale și mătăsos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc cu drag șamponul și balsamul de la Nivea Hairmilk.Le recomand tuturor

    RăspundețiȘtergere
  3. Produse foarte bune ,le folosesc

    RăspundețiȘtergere