OOTD: De ce sa alegi o rochie din jaquard

Bună dimineața, draga mea! Se pare că astăzi nu va fi o zi frumoasă și călduroasă. Mi-am pregătit noua geacă de piele despre care o să-ți povestesc în curând și niște pantaloni în ton.
Dar lăsând deoparte evenimentele de azi, vreau să-ți povestesc de zilele trecute, însorite și plăcute. Săptămâna trecută am primit într-una din comenzile mele încă o rochie de jaquard.


 Ador genul acesta de rochii din diferite motive: nu se șifonează, sunt perfecte pentru zi, dar și pentru ocazii. Mărimile acestor rochii corespund întru tocmai celor de la noi. De fapt este o caracteristică generală a produselor Rosegal.
Materialul este unul fin, de foarte bună calitate, motiv pentru care vor face furori cu fiecare apariție. Nici nu mai știu a câta rochie de jaquard este aceasta. Am o mulțime de modele și cu siguranță îmi voi mai comanda altele asemănătoare, căci am văzut multe modele noi pe care deja le-am adăugat pe lista cu dorințe.

M-a minunat faptul că pe unele site-uri acest model de găsește la un preț chiar și de 5 ori mai mare. O diferență enormă pe care cu siguranță n-aș face-o știind că pe Rosegal sunt atât de multe produse accesibile.

Geanta mi-o doream de ceva vreme. A fost foarte ieftină și este încăpătoare, deși nu este de o dimensiune foarte mare. Prefer genul acesta de genți deoarece mereu mă pierd prin gențile mari, umplandu-le cu cine știe ce minuni. Sunt mai compacte dar au spațiu suficient pentru strictul necesar.A ajuns și ea tot la poșta locală, precum multe comenzi din ultima vreme. Despre transportul pe acest site ți-am mai zis: poți beneficia de el în mod gratuit.

Voi ce părere aveți despre aceste rochii? Le-ați cumpăra? Să lasăm pozele să vorbească de la sine.


Dress/Rochie: http://goo.gl/gzCihq
Bag/Geanta:  https://goo.gl/TFz4L3

Comentarii

  1. Ce frumoasa e rochia, eu nu am niciuna din acest material. A at e o varianta buna, mai ales ca nu e nici foarte scurta. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ce peisaj frumos ,iti vine foarte bine frochita dar si poseta imi place mult de tot . Te pup draga mea !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare