OOTD: Salopeta ideala din dantela

by - duminică, mai 28, 2017

Atunci cand ma gandesc la dantela, ma gandesc la eleganta, la rafinament si la evenimente speciale. Dantela neagra este favorita mea. O piesa vestimentara din dantela iti largeste orizonturile si iti permite sa-ti accesorizezi tinuta in numeroase moduri. Si daca la orice eveniment sau zi de zi vei intalni la orizont superbele rochii din dantela, de data acesta eu am ales o salopeta fina, in detrimentul acestora.


Salopeta/Romper: http://goo.gl/rMJRp1

Salopeta are un aspect de rochie, fiind usor de confundat. Detaliile sunt fine iar spatele acestei salopete este realizat dintr-o dantela transparenta pentru a evidentia supletea corpului.
Desi este o salopeta frumos lucrata, pretul ei este foarte mic. Este subtire, dar cu lenjeria potrivita nu evidentiaza mai mult decat trebuie. Panglica neagra din satin cu care a venit insotita are rolul de a sublinia talia de viespe si de a ascunde micile imperfectiuni ale liniei corpului.


A sosit la posta locala, alaturi de alte produse pe care abia astept sa vi le prezint. Ma bucura enorm de mult ca pachetele Rosegal ajung la posta locala in ultima vreme, evitand vama si totodata costurile vamale. Aveti si numeroase optiuni de transport, printre care si cea a transportului gratuit. Eu am avut transport rapid, insa tot in termen de o luna a ajuns, ca si pachetele cu transport gratuit, tinand cont de munca lenta a postei.


Utilizand codul "RosegalChen" inainte de finalizarea comenzii, aveti ocazia de a beneficia de o reducere extra la comanda voastra, indiferent de tipul produselor sau numarul acestora. Rosegal actualizeaza frecvent stocurile, motiv pentru care deja am plasat o noua comanda.
Ps: Am inceput sa adaug si nuante mai colorate in garderoba. Cei de la Rosegal au si o promotie pentru persoanele care adora rozul: Rosegal pink casual dress Summer 2017 Promotion.

Voi ce parere aveti despre salopetele din dantela? Unde le-ati purta?








You May Also Like

1 comments