OOTD: Short bomber jacket outfit

by - marți, mai 23, 2017

Ar fi fost o zi frumoasa, daca nu ar fi batut vantul cu putere. Dupa ce planurile mi-au fost naruite si am pus în asteptare outfit-ul programat pentru astazi, am zis totusi sa profit de razele soarelui si sa incerc o tinuta de primavara. Este prima mea tinuta cu o geaca tip bomber.


De ce-i spune "bomber"...habar nu am. Din mici cautari am inteles ca acest model de geaca este inspirat de la primii aviatori. Cica ei purtau aceste tipuri de geci, dar ceva mai groase, uneori din piele sau captusite cu blana pentru iarna.

Desi gecile bomber sunt vedete de ceva vreme, nu m-au dat pe spate cat sa-mi provoace o dorinta arzatoare sa-mi adaug una in garderoba. Insa ce mi-a placut la acest model este ca difera putin fata de gecile bomber ce le tot vedem pe strada.

Bomber jacket/Jacheta: https://goo.gl/vXLq21
Similar jeans/Blugi asemanatori: https://goo.gl/4F2mRE
Sneakersi: Kalapod.ro


Ador insertiile de pe ea, precum au si blugii pe care am ales sa-i port in acest outfit. E o geaca sport-casual scurta, pana in talie, ce alungeste linia corpului, fiind primul motiv pentru care am ales-o. Zi de zi, stilul casual ma defineste cel mai bine.

Cand am desfacut pachetul m-a dezamagit putin pentru ca am ales un S si am primit un M. Alesesem S-ul pe verde, desi mi-as fi dorit acest model pe roșu, fix datorita faptului ca M îmi este cu mult prea mare si era cea mai mica marime disponibila la cea rosie. Insa a fost prima data cand mi s-a întâmplat acest lucru, de regulă cei de la Rosegal fiind foarte atenti de fel. Am trecut peste acest lucru imediat ce am probat-o. Se aseaza perfect, nu se observa ca ar fi mare, pentru ca insusi tiparul ei este conceput sa fie lejer si nu mulat, ca la gecile de piele.


Este o geaca foarte comoda si la moda. Nu este nici subtire, nici groasa, dar este totusi impermeabila la vantul nemilos si probabil si la aerul rece din zilele mohorate (ramane de vazut).

Chiar îmi place! Mi se pare o super achizitie care merita toti banutii. Si cine are imaginatie bogata, poate fi asortata chiar si la fuste, cu o pereche de tenisi. Plus ca fata de pretul pe care l-ar putea avea la noi, cred ca e mult mai accesibila pe acest site. La mine a sosit prin curier, având cel mai rapid transport, insa aveti la dispozitie si transportul gratuit, datorita caruia majoritatea coletelor ajung la posta locala.

Voi aveti o astfel de geaca in garderoba? Cum o accesorizati?


 









You May Also Like

3 comments

  1. Imi place foarte mult tinuta ta, geaca este bestiala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tinuta frumoasa! iti vine tare bine, nu pare deloc mare, eu cred e perfecta pentru tine. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac blugii si iti vin super bine. :)

    RăspundețiȘtergere