Wishlist: All black sandals

by - miercuri, mai 24, 2017

Incaltamintea neagra este cea mai versatila si cu siguranta cea mai dorita dintre toate. Alegand o pereche de papuci negri ai garantia ca in functie de modelul ales, vei putea creea o sumedenie de outfit-uri. Si cum ne aflam cu un picior in vara, cred ca este timpul sa ne adaugam in garderoba o serie de sandale negre. Pe Rosegal apar in permanenta chestii noi, lucruri avantajoase si extrem de versatile. De aceea wishlist-ul pe care vi-l prezint astazi este tot unul marca Rosegal, precum si multe din review-urile trecute si cele viitoare.


Legat de tema de astazi, cea cu "black sandals", astazi m-am hgandit sa va prezint selecia mea favorita de sandale Rosegal. Am ales 4 modele de sandale pe care mi le-as dori sa le am in sifonier. Si asta ar fi posibil daca as fi gasit marimea pe care o port, insa pentru ca eu nu sunt la fel de norocoasa ca si voi, am speranta ca prin intermediul acestui articol cineva isi va gasi perechea mult visata de sandale moderne.

Nu va mai plictisesc cu alte introduceri, lasandu-va mai jos pozele fiecarui articol preferat de mine alaturi de adresa web unde le puteti gasi. Daca nu ati gasit nimic care sa va inspire in acest wishlist, Rosegal are totusi o multime de modele de incaltaminte, pentru toate ocaziile si nevoile, de toate marimile si culorile. Eu sunt tare curioasa ce incaltaminte preferata v-ati ales sau ce asteptari aveti de la perechea voastra de sandale de vis.

Huede sandals: https://goo.gl/yp1G8s

Pompom sandals: https://goo.gl/eJY3JL



Velvet sandals: https://goo.gl/c1g8NW

Stiletto leaf sandals: https://goo.gl/kOBPkz

You May Also Like

0 comments