OOTD: Story of my first qipao

by - duminică, iunie 25, 2017

In traditia chinezeasca, qipao este una din cele mai purtate si deosebite rochii. Scopul acestei rochii este ca o chinezoaica sa arate prezentabil, sa fie eleganta, dar totodata sa nu lase foarte multe la vedere.

Qipao dress: http://goo.gl/ZSd3I3


Nu am vazut pe nimeni in zona mea sa poarte o astfel de rochie. Este speciala, unica, vioaie si inflorata, motiv care m-a determinat s-o adaug in cosul de cumparaturi. A primit enorm de multe complimente, cu toate ca de fiecare data ma simt ciudat sa vad cum se intorc zeci de priviri spre mine atunci cand o port.

Nu m-as fi asteptat sa gasesc o astfel de rochie pe Rosegal, dar cum chinezii comercializeaza in ultima vreme inclusiv articole de vestimentatie cu motive inspirate din traditia noastra, nu vad de ce nu ar fi aparut si astfel de articole din moda lor.
Stilul ei mi se pare foarte atractiv. Este o rochie cuminte, care cu siguranta atrage privirile prin croiala sa si prin imprimeul floral. A acaparat multe priviri de la noi, fiind o piesa atat de deosebita, ce rar o intalnesti pe la noi.


In mod obisnuit acest gen de rochie este foarte scumpa, dar pretul rochiei mele este unul foarte modest si accesibil. Se muleaza perfect pe corp si este extrem de confortabila in acelas timp.

La sedinta foto cred ca a avut parte de o atentie deosebita, iar cadrul feeric o scoate din anonimat. Pe site am vazut mai multe modele de qipao si m-ar tenta sa-mi mai achizitionez cel putin inca una.

Voi ce parere aveti de aceasta rochie?












You May Also Like

2 comments