Review: Gel de dus Iceveda cu zmeura de tundra si iasomie de Kerala Vegis

by - joi, iunie 29, 2017

Cel de-al doilea produs achizitionat din gama Iceveda este un gel de dus tot din extracte naturale exotice, precum serul intaritor despre care v-am povestit ulterior.


In primul rand as vrea sa vorbesc despre continutul de extracte naturale. Mi-am dat seama de la prima utilizare ca acest produs este alcatuit din minim 90% ingrediente naturale. Cum? Ei bine, nu face foarte multa spuma, ceea ce poate fi un minus, deoarece trebuie utilizata o cantitate mai mare. Insa, acesta este primul indicator al unui produs natural: cu cat mai putina spuma, cu atat mai natural este si produsul in cauza. Nu este primul gel de dus naturist, insa este varianta cea mai buna de a fi numita produs natural. Am consultat si eticheta, unde producatorii au obligatia de a consemna orice ingredient folosit, fara exceptie. Din acest punct de vedere, fiecare produs, mai ales cele ce atesta a fi bio, sunt supuse unor controale riguroase. Am descoperit doar 3-4 denumiri necunoscute, care banuiesc ca ajuta la conservarea produsului. Fara existenta acestor conservanti niciun produs nu ar rezista mai mult de 3 zile.

Constant ca acest magazin online de produse naturiste este foarte axat pe calitatea produselor comercializate.


Se adreseaza pielii uscate. Nu este cazul meu, insa hidrateaza pielea in profunzime. Am observat ca-l pot folosi drept gel intim si inlocuitor al spumei de ras. In ultima vreme am o sensibilitate ridicata la detergenti, atat cei intimi cat si de haine, astfel ca o perioada indelungata m-am confruntat cu numeroase iritatii. Cu acesta n-am absolut nicio problema. Previne aparitia iritatiilor si curata pielea in profunzime.

Vine intr-un ambalaj elegant, de 248 ml (o cantitate mica, dar mai mult decat corecta (in raport calitate-pret) si are pentru dozare o pompita. N-am mai intalnit acest sistem de dozare pana acum si mi se pare foarte practic.


Parfumul ma duce cu gandul la mireasma fina de zmeura, acompaniata de notele unei grefe rosii suculente, coapta in profunzime, impreuna cu sucul unei rodii. Acestea sunt notele pe care le percep eu, un parfum predominant fructat.
Insa aroma este foarte fina si nu persista, din ce am observat eu. Este de asteptat acest lucru, avand in vedere continutul de extracte naturale si nu cel de chimicale, ce ofera un parfum intens. Constat ca este un produs extraordinar pentru cei care sufera de alergii la parfumuri, respectiv persoanelor asmatice.


 Un alt atuu observat este acela ca lupta intens impotriva transpiratiei, mai ales in acest anotimp torid. Am avut momente in care eram nevoita sa fac dus chiar si de 3 ori intr-o ora. Utilizand gelul acesta de dus pielea este catifelata iar deodorantul lupta mai usor impotriva transpiratiei si persista.

Pe scurt, gama Iceveda este fantastica, naturala, mult mai accesibila ca alte produse asa zise "naturale" si disponibila pentru diferite necesitati ale intregului corp.

You May Also Like

1 comments