3 articole vestimentare ESENTIALE din garderoba oricarui barbat

by - luni, iulie 31, 2017

Barbatii, le fel ca femeile, trebuie sa aiba grija de vestimentatia lor, pentru ca isi doresc sa fie atragatori si sa lase o impresie foarte buna. Chiar daca anumite articole vestimentare se demodeaza, odata cu trecerea unui sezon, exista si haine care raman in trend pentru totdeauna si pe care orice barbat trebuie sa le aiba, pentru a-si crea un stil propriu. Ei bine, daca vrei sa stii ce piese vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba, citeste, in continuare, o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le ai.

Iata ce se afla in garderoba unui barbat stilat:

1. O pereche de tenisi
Tenisii sunt o parte extrem de importanta din garderoba unui barbat, pentru ca sunt extrem de versatili si pot fi purtati atat cu o pereche de jeansi, cat si cu o pereche de pantaloni mai eleganti. De exemplu, categoria de tenisi barbatesti ale site-ului modlet.ro iti pune la dispozitie o gama foarte variata de modele, din care poti sa iti alegi perechea perfecta in functie de garderoba ta actuala si de gusturile personale. Ii poti asorta cu o pereche de blugi lejeri si o camasa sau o bluza dintr-un material de calitate, ca sa arati si sa te simti senzational.




2. O camasa alba
O camasa alba te poate scoate din multe situatii, cand nu stii exact ce sa porti, pentru ca nu doar doamnele si domnisoarele se confrunta cu aceasta problema. Avand un design simplu, dar elegant si sofisticat, in acelasi timp, o astfel de camasa poate fi purtata la birou, la o intalnire, sau, pur si simplu, cand iti doresti sa ai un outfit relaxat, dar nu neglijent. In functie de forma corpului tau, alege o camasa care sa te avantajeze, cu o croiala care sa ti se potriveasca. Este recomandat ca aceasta sa fie din bumbac, pentru ca iti va da o senzatie placuta si nu iti va fi cald in ea.


 3. Un tricou polo
Un astfel de tricou este ideal pentru iesirile in oras si, daca nu iti place sa porti camasi, un tricou polo le poate inlocui cu succes. Fiind o piesa vestimentara extrem de usor de combinat, poate fi purtat atat in tinute sport sau casual, cat si in tinute mai elegante. Asadar, il poti mixa cu un sacou si o pereche de pantofi sau cu tenisi si un hanorac. Totusi, avand in vedere faptul ca gulerul sau iti da un aer sofisticat si deosebit, trebuie sa ai grija cu ce il asortezi, pentru a nu da gres.



Intr-o lume in care aspectul exterior este extrem de important, trebuie sa fii la inaltime! Daca iti doresti sa fii admirat pentru stilul tau vestimentar si sa te simti bine in tinutele pe care le porti, tine cont de aceste cateva sfaturi si vei arata deosebit. 

You May Also Like

0 comments