5 reguli de aur ale problemelor financiare

by - vineri, iulie 28, 2017

Doar un sfert din populatia tarii trece cu succes peste neintelegerile de cuplu si in principal, peste problemele financiare. Populatia Romaniei se confrunta des cu notiunea de imprumut, fie pentru a-si acoperi facturile inconmensurabile care se aduna luna de luna, fie ca au nevoie de un sprijin financiar pentru a-si rezolva problemele de sanatate sau pentru a-si acoperi un trai modest cu cele necesare.
Adeseori imprumutul nu este privit cu ochi buni, mai ales cand vine vorba sa apelam la rude si prieteni, care se confrunta la randul lor cu astfel de probleme.

Sursa: http://blog.oxforddictionaries.com

Imprumuturile financiare sunt o notiune de actualitate, insa nu toti stiu unde sa apeleze astfel incat bunastarea familiei sa nu fie compromisa. In astfel de cazuri este bine sa tii cont de asa zisele "reguli de aur" ale imprumuturilor:

  • Apeleaza la institutiile non-bancare cu termen de plata flexibil, in rate.
  • Cere o analiza amanuntita a planului de imprumut , transparenta, care sa-ti arate exact cat ai de plata (o dobanda mica poate cere inapoierea unei sume imense fata de cea imprumutata). Atentie la detalii!
  • Daca bancile sunt o bataie de cap prin multitudinea de acte si dovezi pe care ti le cer, unele institutii non-bancare iti ofera imprumuturi in 60 minute, doar cu buletinul.
  • Alege o perioada de finantare corespunzatoare nevoilor tale - creditele mari pot avea rate mai mici pe o perioada indelungata si pot fi mai accesibile.
  • Metoda de plata convenabila - sunt institutii non-bancare care iti ofera posibilitatea de a plati rata divers si/sau descrescator. In mod obisnuit, bancile accepta doar rate fixe lunare sau concep taxe suplimentare pentru o plata mai mare decat cea stabilita contractual, in timp ce unele institutii iti ofera sansa de a plati o suma mai mare in primele luni, urmand ca aceasta sa descreasca pana la sume mai mici, care sa-ti permita o gestiune financiara mai usoara. 
Tu apelezi la aceste trucuri atunci cand ai nevoie de un imprumut?


You May Also Like

1 comments