OOTD: Rochia ombre maxi din catifea

by - luni, iulie 10, 2017

Rochiile maxi sunt preferatele mele! Au numeroase atuuri si sunt excelente atat la evenimente, cat si zi cu zi, in functie de ocazie si destinatie.


Daca pana acum v-am obisnuit cu materiale mai clasice, usor de purtat si accesorizat in diferite moduri, rochia maxi de catifea simbolizeaza sexul frumos si romantismul, iar astazi vreau sa va povestesc despre o astfel de rochie pe care am gasit-o pe Zaful la doar 11$. Ma vad purtand aceasta rochie cu siguranta la un eveniment, iar simplitatea ei este cel mai puternic plus. Nici nu cred ca are nevoie de cine stie ce detalii, caci ceea ce m-a atras la ea, adica efectul ombre, pare tot ce ar trebui pentru o tinuta eleganta. Catifeaua este extrem de comoda, capata un aer elegant, dar si multa feminitate datorita acelui slit imens din fata care nu evidentiaza mai mult decat as dori sa arat.

A fost si aceasta o alegere extrem de reusita, ca prin urmare, intregul meu experiment a dat roade. La Zaful am gasit numeroase rochii maxi pe care vi le recomand cu caldura. Sunt modele de vara, de toamna, de zi cu zi sau mai de seara, pentru persoanele care vor sa-si puna anumite proportii in valoare sau care nu doresc sa lase foarte multe la vedere.


Rochie maxi/Maxi dress: http://goo.gl/wgfUBx
Sandale/Sandals: http://goo.gl/Eppy36




You May Also Like

2 comments

  1. Imi place mult tinuta aleasa. Este interesanta rochia si iti vine perfect. Nu mai vorbesc de sandale care sunt absolut adorabile

    RăspundețiȘtergere