OOTD: Salopeta cu dungi si palaria de paie

by - vineri, iulie 07, 2017

Revenim la zilele calduroase. Vara este anotimpul meu preferat. Cu toate ca adeseori canicula iti poate da batai de cap, ma simt mult mai confortabil in tinute lejere, cand pielea mea respira iar corpul nu se mai ascunde sub zeci de haine. Am inceput saptamana cu tinute de vara si zeci de pachete fermecate, sosite de peste granita.
Cel mai asteptat a fost pachetul de la Zaful, dar nici cel de la Amiclubwear nu pot spune ca a fost mai prejos.


Si ca tot iti pomeneam de Zaful, zilele trecute am purtat pentru prima oara salopeta in dungi cu volane. Este o salopeta incredibil de comfortabila, iar volanele sunt peste tot: la maneci, la piept, la marginea pantalonilor. Este un detaliu fin si extrem de purtat in aceasta vara.


Nu o vad neaparat pe plaja, ci si zi de zi, pentru o tinuta lejera. Desi initial mi-a fost putin teama, caci am luat-o de la reduceri, nu e deloc transparenta si merge perfect fara sutien. Din pacate i-am gasit si un mic defect si anume turul pantalonilor prea lasat care la mers ar fi dat impresia ca mi-as fi schimbat sexul (ha,ha).
Insa acest aspect l-am modificat usor, eliminand acel surplus de material inestetic.


Am accesorizat-o cu prima mea palarie de paie, o palarie nou venita in colectia de accesorii Zaful. Paietele si funda de catifea, la care se adauga 2 perle, este un accesoriu senzational pentru a ne feri de razele soarelui.

Pentru a fi cat mai comoda cu putinta, am purtat replicile Lilianei de la Amiclubwear. Sunt o pereche de slapi extrem de frumosi, iar fundele sunt in trend. Sunt o replica extrem de reusita si accesibila dupa colectia Fentyx Puma by Rihanna. La capitolul confort, mi-au facut mici besicute, insa n-am intalnit pana acum o pereche de incaltaminte care sa nu faca acest lucru. Insa nu m-au durut talpile deloc, fapt ce mi se intampla destul de des cu alte perechi de incaltaminte in ultima vreme. Va las si link-urile catre produse mai jos, in caz ca sunteti interesate de ele.

Cum ti se pare tinuta?


Bow shoes/Slapi: Amiclubwear
Hat/Palarie: http://goo.gl/Am1zyP
Romper/Salopeta: http://goo.gl/QFdsMT









You May Also Like

2 comments

  1. Frumoasa salopeta insa pentru mien e prea scurta :D Iar papuceii nu sunt deloc stilul meu! Insa tie ti se potriveste manusa aceasta tinuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes8 iulie 2017 la 16:41

    Iti sta foarte bine cu salopeta.

    RăspundețiȘtergere