Wishlist Zaful: De ce sa alegi rochiile maxi

by - vineri, iulie 21, 2017

M-am tot axat in ultima vreme pe topuri, rochii cu volane, materiale vaporoase si geci din imitatie, incat parca as fi uitat ca pe lumea asta mai sunt si rochiile maxi. Rochiile maxi sunt acele rochii lungi pana in pamant, care adeseori iti ofera atitudine si te fac sa te simti comfortabil. Se gasesc disponibile in numeroase variante, ca material si forma, in functie de destinatia unei astfel de rochii.

Impreuna cu Zaful m-am gandit sa va inspir astazi, mai ales ca in perioada 29-31 iulie avem transport gratuit la orice comanda, iar zilele astea sunt tot felul de promotii la articolele vestimentare, in special la rochii. Hello summer sale!


Cert este ca mie imi plac foarte mult si stilul acesta de rochii si uitasem ca nu mi-am mai achizitionat una de foarte mult timp. Si daca tot am vazut numeroase modele perfecte pentru vara, de strada, ocazie sau de purtat ziua, la o plimbare, m-am gandit sa scotocesc putin prin rochiile lor si sa fac un wishlist cu preferatele mele. Cer este ca o astfel de rochie poate fi la fel de eleganta si sexi ca o rochie scurta. Diferenta o fac detaliile, imprimeul mai exact, materialul din care este confectionata rochia si acele detalii tip funda, volane sau spate gol. Ca sa nu o mai lungesc, va las mai jos cateva modele care m-au inspirat astazi.

Voi ce parere aveti de rochiile acestea? Dar de Zaful?


Rochie/Dress: https://goo.gl/UW6r7P


 Rochie/Dress: https://goo.gl/vkZQMj


Rochie/Dress: https://goo.gl/aBivuu


Rochie/Dress: https://goo.gl/8RAejy


Rochie/Dress: https://goo.gl/rbRjqq


You May Also Like

0 comments