3 diferente intre FEMEI si BARBATI atunci cand vine vorba de SHOPPING

by - luni, august 28, 2017

Nu e este deloc surprinzator faptul ca femeile si barbatii fac lucrurile in mod diferit. Shopping-ul nu este nici el o exceptie! Desi femeile sunt cele care exceleaza la acest capitol, nici barbatii nu sunt mai prejos, deoarece exista multi domni al caror stil vestimentar este unul deosebit. Afla, in cele ce urmeaza, cateva detalii legate de felul in care vad cele doua categorii shopping-ul.

Iata ce ii diferentiaza pe femei si barbati cand vine vorba de cumparaturi:

1. Barbatilor nu le place sa piarda mult timp!


Pentru multe dintre femei, shopping-ul este o modalitate de relaxare si destindere, iar acestea apeleaza la ea de fiecare data cand au nevoie sa iasa din rutina zilnica. Barbatii, in schimb, prefera sa nu petreaca prea mult timp cumparandu-si haine si fac tot posibilul sa isi achizitioneze doar
articolele vestimentare de care au nevoie, pentru a nu pierde timpul. De asemenea, o mare parte din cumparaturi sunt facute de acestia din magazinele online. Daca iti doresti sa economisesti timp si energie, aici gasesti pantofi de piele barbatesti https://www.bman.ro/incaltaminte-barbati-piele/, ca sa arati senzational in fiecare zi. Cu doar cateva click-uri, poti evita aglomeratia si alergatul prin magazine, ocupandu-te de alte lucruri in timpul pe care il castigi.

2. Femeile cauta mereu ceva nou!



Cand vine vorba de haine, barbatii se axeaza, in mare parte, pe articole asemanatoare cu cele pe care le au deja in garderoba. Femeile, insa, sunt mereu in cautare de inspiratie, pentru a fi in pas cu ultimele trenduri. Daca iti place sa te imbraci conform celor mai noi tendinte,  la Chemistry-Studio gasesti articole vestimentare deosebite, cum ar fi salopetele, iar designul lor elegant te va pune in valoare. Cu toate acestea, exista si barbati care isi doresc sa aiba tinute cu care sa obtina admiratia tuturor. Astfel, acestia incearca mereu sa isi achizitioneze cele mai recente modele de haine, pentru a avea outfit-uri senzationale.

3.Femeile investesc mai mult in haine!



Desi pare a fi un mit, femeile chiar aloca mai multi bani hainelor decat o fac barbatii. Acest lucru se datoreaza, cel mai probabil, faptului ca imaginea femeii este extrem de importanta in societate. Standardele impuse asupra persoanelor de sex feminin, in ceea ce priveste felul in care acestea arata, au devenit destul de riguroase. Astfel, femeile incearca sa tina pasul cu moda si sa arate impecabil. Asa se explica faptul ca femeile investesc mult mai mult in shopping decat barbatii, care sunt interesati de aparatura si diferite device-uri de ultima generatie.

In timp ce femeile vad cumparaturile ca pe o ocazie de a se simti bine, barbatii tind sa fie mai practici si sa se limiteze la articolele de prima necesitate. In orice caz, un lucru este cert, shopping-ul poate sa fie o mare provocare!

You May Also Like

0 comments