Cosmetice la test: Review VivaNatura - Formula romaneasca de ingrijire a parului

by - sâmbătă, august 12, 2017

In urma cu cateva saptamani Alexandra imi propunea sa testez 2 noi produse pentru ingrijirea parului. Sunt foarte obsedata de modul in care arata parul meu, dupa patania din trecut. M-am bucurat enorm de mult sa adaug pe rafturile mele de ingrijire personala cele 2 produse din gama VivaNatura, conceputa special pentru toate nevoile corpului, din ingrediente naturale, romanesti, presate la rece, fara parabeni, de catre ing. Leonard Radutz. Am inteles ca este una din gamele preferate ale clientilor Vegis, motiv pentru care entuziasmul meu a atins cote maxime.


Astazi va povestesc experienta din doua unghiuri diferite, caci am testat produsele alaturi de prietenul meu.
Cel doua produse se adreseaza parului cu probleme, parului fragil cu tendinta de rupere, respectiv parului gras si normal.

Crema impotriva caderii parului cu extracte naturale si petrol are un miros extrem de placut si fresh, nici pe departe deranjant asa cum ar fi lasat de crezut din descrierea de pe site. Mirosul de citrice s-a resimtit in toata casa, dupa ce l-am aplicat, inainte de spalarea parului.


La inceput am fost reticenta, pentru ca petrol si pentru ca in trecut am avut o experienta nu intocmai placuta. Multe dintre review-urile clientilor spuneau ca efectul este vizibil de la prima aplicare. Am fost sceptica in acest sens si din pacate eu inca ma confrunt cu problemele legate de caderea parului.
Insa lotiunea asta este diferita de cea incercata anterior. Este mult mai gentila si placuta pentru par.

Samponul cu lamaie si argan pentru parul normal si gras este de asemenea parfumat si revigorant pentru simturi. El curata in profunzime scalpul si desi cica ar inchide nuanta parului, treci peste acest aspect. Daca ai un par vopsit vei capata o nuanta mai vibranta si stralucitoare.


Aceate 2 solutii pentru ingrijirea parului spun ca ar ajuta la regenerarea parului si la indepartarea matretii.
Complexul a functionat cel mai bine asupra prietenului meu. I-au disparut complet acele cojite inestetice de matreata, nu-i mai cade parul precum odinioara, iar podoaba capilara este extrem de moale si stralucitoare. Am impresia ca in zonele cu chelie a inceput sa fie stimulata cresterea parului.


La mine produsele au avut un efect mai redus. Matreata s-a redus considerabil, insa samponul imi usuca parul, motiv pentru care este necesar sa aplic un balsam cu hidratare intensa. Constat din aceasta privinta ca isi face treaba excelent pe un par cu tendinta rapida de inggrasare.
In privinta regenerarii parul meu, nu am observat foarte multe schimbari. Ce mi-a placut foarte mult este faptul ca dupa intregul ritual nu mai sunt nevoita sa folosesc suplimentar uleiuri sau lotiuni de par. O cheltuiala in minus, as zice eu. Parul meu este foarte hidratat si usor de stilizat, are un aspect ceva mai natural, mai sanatos.



Tine cont de faptul ca parul fiecaruia este diferit si pe parul natural chiar s-ar putea sa vezi efecte uimitoare, asa cum a fost si cazul fericit al prietenuui meu.

Samponul are un continut de 98,9% extracte naturale, pe cand crema de par are 96% ingrediente naturale, presate la rece.
Ca prin urmare, gama VivaNatura merita incercata cu siguranta. Aceste produse iti pot oferi un adevarat ritual de infrumusetare, executat cu delicatete si cu multa dragoste de mama natura.

Tu ai incercat aceste produse? Ce impresii ti-au lasat?

You May Also Like

29 comments

  1. Si eu am pus la treaba samponul. Pt crema de par am afcut test si portiunea mainii pe care m-am dat a inceput sa ma manance, sper sa nu fie alergie. am sa repet testul, chiar imi doresc sa obtin rezultate bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au... :(
      Imi pare atat de rau... Eu n-am avut reactii alergice dar banuiesc ca depinde de pielea fiecaruia, cat de sensibila e.

      Ștergere
  2. Eu am o crema de fata cu aur si argint si imi place foarte mult.Produse pentru par inca nu am folosit dar imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am probleme cu matreata, dar imi cade foarte tare parul. Aceste produse s-ar putea sa-mi fie de folos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daniela Dragomir16 august 2017 la 14:12

    Foarte sanatoase aceste produse.Le-am descoperit in 2011 la Herculane si de atunci le tot folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am avut ocazia,dar îmi doresc sa le încerc mai ales șamponul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu l-am incercat pana acum ,dar mi-as dori sa il incerc .

    RăspundețiȘtergere
  7. EU FOLOSESC CREMA PT.CADEREA PARULUI SI ESTE FOARTE BUNA,RECOMAND CU INCREDERE!

    RăspundețiȘtergere
  8. Produse de calitate

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat aceasta gama Viva Natura, dar merita incercata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am incercat aceste produse , dar sunt curioasa de ele si pe viitor am sa le incerc !

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu le am, sunt minunate. Nu ma m-ai despart de ele.<3

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat aceste produse dar mi- ar placea deoarece am mari probleme cu caderea parului si se ingrasa foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da , am folosit o buna perioada Viva Natura caci aveam probleme cu parul. Pentru ca acestea s-au rezolvat am considerat ca a fost meritul lor , asa ca sustin si recomand de cae ori am ocazia.Trandafir Ioana Rodica

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt pe cale de a le incerca si sunt foarte curioasa cum va interactiona parul meu cu ele. ( nu stiu daca voi stiti dar in trecut femeile foloseau cateva picaturi de petrol la lipmpezire, bunica mea stiu ca facea asta)

    RăspundețiȘtergere
  15. Samponul cu lamaie si argan pentru parul normal si gras este de asemenea parfumat si revigorant pentru simturi. El curata in profunzime scalpul si desi cica ar inchide nuanta parului un sapon interesant superb articolul

    RăspundețiȘtergere
  16. Interesante...produse naturale si de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Produse de foarte buna calitate!

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc de informatie! Nu am incercat, dar am sa incerc, caci am probleme cu caderea parului!

    RăspundețiȘtergere
  19. Credeam că le-am încercat pe toate pt căderea părului.Multumesc de info!

    RăspundețiȘtergere
  20. Super! Voi incerca şi eu!❤

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am incercat aceste produse,dar cine stie poate voi avea ocazia

    RăspundețiȘtergere
  22. îmi doresc sa le încerc acest șampon

    RăspundețiȘtergere
  23. inca nu am folosit dar imi doresc.

    RăspundețiȘtergere