Genele false MyLash – recomandarea personala numarul 1

by - marți, august 01, 2017

Multe fete ma intreaba cum reusesc sa obtin, de fiecare data, un look romantic si feminin, chiar si atunci cand… nu ma machiez! Ei bine, secretul nu este tocmai un secret, intrucat multe fete deja au inclus in trusa personala de machiaj genele false, accesoriul care face diferenta prin simplitate si minimalism.

Asadar, ca sa raspund la intrebare si sa divulg secretul: eu folosesc si recomand genele false de la MyLash! MyLash Natural sunt gene false de tip banda si sunt confectionate 100% din par natural sterilizat.
In prezent, folosesc gene false myDarling si gene false myLove. Dupa denumirea lor, este lesne de inteles de ce le folosesc tocmai pe acestea: aceste doua modele de gene sunt perfecte pentru obtinerea unui look romantic, iar produsele sunt disponibile pe site la un super-pret!

Conform informatiilor oficiale, disponibile online, aceste produse si-au castigat faima datorita calitatii ireprosabile, a faptului ca sunt foarte usor de aplicat, se simt confortabil si sunt extrem de rezistente, fiind lucrate si pentru reaplicare. Pentru utilizari ulterioare este important sa depozitezi genele in cutiuta in care vin, deoarece asa se pastreaza curbura lor si le asiguri igiena corespunzatoare.
Pentru fetele pragmatice, dar si practice, recomand – pentru a obtine rapid o privire patrunzatoare, romantica – sa foloseasca doar gene false myLash, iar dupa preferinta, sa aplice un strat sau doua de mascara. Efectul este garantat!

Sunt curioasa si mult as vrea sa stiu, voi ce marca de gene false aveti in trusa voastra de machiaj? Ati folosit pana acum aceste accesorii sau nu? Prima experienta s-ar putea sa nu se lase cu efectele dorite, dar repetitia este mama invataturii.
Asadar luati ‘’tentativele esuate’’ ca pe lectii de perfectionare, iar odata ce v-ati intrat in mana, va veti bucura de priviri seducatoare si machiaje dramatice, care vor intoarce toate privirile admirative ale celor din jur!

You May Also Like

0 comments