GreenLab: Primul brand romanesc de cosmetice cu celule stem

by - miercuri, august 30, 2017

Am facut cunostinta cu GreenLab in urma cu doua saptamani. Dupa cum insusi descrierea o spune, acesta este un brand ce comercializeaza cosmetice naturiste romanesti. Nu am mai auzit de un brand romanesc cu aceasta "tehnologie", insa daca voi cunoasteti altul, nu ma supar daca ma corectati.
Portofoliul lor este unul mic, insa complet pentru tot ceea ce inseamna o ingrijire de baza a fetei: lapte demachiant, crema de zi si de noapte.


Am auzit de terapia celulelor stem, singurele celule din corp cu cea mai mare putere de regenerare, ce se pot colecta la nastere si care redau sanatatea copilului/copiilor nostri in caz de afectiuni grave, dar nu m-as fi gandit niciodata ca se pot gasi si in cosmetice, motiv pentru care acest brand mi-a starnit interesul mai tare ca altele.

Produsele au un pret destul de accesibil pentru aceasta combinatie revolutionara de ingrediente.
Daca esti curioasa de impresia pe care mi-au lasat-o dupa cele doua saptamani de teste intense, te invit sa urmaresti aceasta postare pana la final.


In primul fand, cele 3 produse au un ambalaj bine gandit, dotate cu o pompita mai rigida pentru o dozare corespunzatoare. Cu siguranta ai folosit pana acum tot felul de produse cu pompita. Ei bine, la multe produse mi s-a stricat sistemul de dozare inainte de a termina produsele de ingrijire din flacon. Este evident ca cei de la GreenLab au investit inclusiv pe partea de ambalaj, nu doar in conceptul unic.
Inca din a 2-a zi am observat cojite ale cosurilor care cad, ceea ce m-a surprins. Acesta este unul dintre principalele semnale ca procesul de vindecare este rapid. Totodata, in urma acestor cojite nu au mai ramas semnele acelea inestetice, greu de acoperit.

1. GreenLab Crema de zi


Fiecare dimineata mi-o incep cu acest prim pas, bineinteles, dupa ce mi-am spalat fata. Vorbesc la prezent pentru ca inca folosesc aceste produse in rutinea mea, semn ca-mi plac si ca mi-au format o impresie destul de pozitiva.
Aceasta crema se absoarbe extrem de repede in piele, este revigoranta si nu lasa o pelicula grasa, ca multe alte creme hidratante/de zi.


Asa cum va mentionam si in articolul anterior, aceasta crema este o baza excelenta de machiaj. Este revigoranta si imi ofera o senzatie de prospetime, de curat, cum nu toate produsele o fac. Are si un miros fin floral, precum intreaga gama de produse. Mirosul poate fi un minus daca prezinti o alergie la parfumuro, insa pe mine nu m-a deranjat acest aspect caci mirosul nu mi se pare la fel de intepator ca in cazul altor produse.

2. GreenLab Lapte demachiant


Fiecare seara se incheie cu ritualul de indepartare a machiajului.
Intr-un fel sau altul, lotiunile demachiante si-au cam pierdut farmecul. Spun asta pentru ca in prezent apa micelara este considerata un adevarat trend.
Am realizat o comparatie intre fabuloasa apa micelara si aceasta lotiune demachianta. Folosesc o apa micelara cunoscuta, accesibila, cu flori de orhidee (cu siguranta v-ati dat seama de brand).
In primul rand, aceasta lotiune curata tenul mult mai usor si mai gentil, fara sa fie nevoie sa insist cu presiune acolo unde folosesc produse de make-up mai pigmentate si rezistente. Este un aspect foarte important pentru mine, mai ales din cauza tusului rezistent pe care il folosesc zilnic. Cu apa micelara trebuie sa insist destul de mult asupra ochiului, provocandu-mi un usor disconfort asupra ochilor, rareori chiar usturime.
E drept, parca am consumat mai multa lotiune in doua saptamani decat as fi consumat in mod obosnuit din apa micelara, insa lotiunea are o putere mai mare de curatare.
Fata de alte lotiuni de genul, dupa aplicare nu lasa tenul gras. Solutia ramasa se absoarbe in piele formand o pelicula fina, extrem de hidratanta.

3. GreenLab Crema de noapte


Inchei ritualul de infrumusetare si ingrijire a tenului cu aceasta crema de noapte. La fel ca si in cazul cremei de zi, aceasta se absoarbe la fel de repede in piele, oferindu-mi o stare de prospetime, revigoranta. Multe dintre cremele de noapte sunt foarte grase lasa senzatia unui ten incarcat. Nu este cazul ei.
Ma simt curata si protejata pe parcursul noptii, iar dimineata nu ma mai trezesc cu o mare de "monstruleti" pe fata. Aparitia lor inca e un obstacol, insa cosurile care apar sunt mult mai mici si nedureroase, iar tentatia de a le necaji este mai mica.


Utilizand acest kit de ingrijire am observat ca semnele post acneice si cosurile s-au redus considerabil. Dupa o seara, daca trag de coji, observ ca rana are deja formata o pelicula la nivelul pielii. Imi pare rau ca nu am fotografiat tenul inainte si dupa, o greseala imperdonabila, pe care n-o s-o mai repet.
Avand in vedere ca aceste cosuri nu-si mai formeaza coaja aceea groasa si inestetica, imi este foarte usor sa acopar imperfectiunile care nu s-au trecut complet, peste noapte. Cert este ca cele 3 produse actioneaza in profunzime, rapid, regenerand pielea si tratand imperfectiune chiar si in 48 ore.

Tu ai incercat aceste produse sau esti tentata sa le incerci?


You May Also Like

4 comments

  1. Nu am incercat dar as fi tentata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am incercat si eu, si la fel sunt incantata pentru ca avand tenul gras, cosurile si imperfectiunile sunt tinute sub control.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat si eu aceste produse si sunt tare multumita de eficienta acestora. Le voi dedica si eu un articol pe blog

    RăspundețiȘtergere