OOTD: Seri speciale in rochia maxi Dulcis Events

by - vineri, august 04, 2017

Zambetul, cel mai de pret accesoriu al omului frumos, surprins chiar si din cele mai marunte atentii, poate cuceri o lume intreaga. In ultima vreme vad fericirea in cel mai mic detaliu. Sunt un om implinit, un om care nu se diferentiaza prin gesturi si vestimentatie sau accesorii scumpe, ci printr-un zambet.


Fericirea mea s-a accentuat cu inceputul de august, o zi in care am facut cunostinta cu cea mai spectaculoasa rochie de seara marca Dulcis Events. Nu a durat nici 24 de ore pana am avut-o in bratele mele. Am studiat-o atent si nici vorba sa-i gasesc o imperfectiune, un defect, ceva care sa-mi dezlipeasca de ea pe parcursul diminetii.

Candva eram innebunita de paiete si pietre, tot felul de detalii speciale cu ajutorul carora o rochie de seara ar face furori in multime. Intr-un final am ajuns la concluzia ca simplitatea ma caracterizeaza cel mai bine.


Rochia aceasta maxi impresioneaza prin fluiditatea ei, prin calitatea superioara a materialului din care este confectionata. E ampla, grea, iar jupa groasa, lunga pana in pamant este invaluita de o tesatura fina de voal. Ti-am mai spus cat iubesc astfel de rochii? Si nu, din zecile de rochii pe care le am in garderoba, niciuna nu-i la fel de rafinata, frumoasa si confortabila.

Are acea finete aparte, acea simplitate insotita de eleganta, care iti contureaza trasaturile frumoase, scotandu-le in evidenta. Are doar un detaliu mic, un lant auriu in zona umerilor si un decolteu usor bogat. E rochia perfecta pentru orice eveniment care ma asteapta in sifonier, sa-i mai zambesc inca o data. Curand...

Black, for all of us!



Caci negru este intotdeauna o alegere perfecta indiferent de silueta si se asorteaza la orice. Simplitatea ei iti permite cu usurinta sa o accesorizezi cu un colier statement, un pandantiv supradimentionat vintage, bijuterii din cristale, pantofi rosii, genti fabuloase si prea iubitul, senzualul ruj rosu.

Eu am ales cateva bucle lejere, un machiaj minimalist, o geanta in aceeasi nuanta de rosu pasional Camaleon. Simpla, dar m-a facut sa na simt minunat! Atat de fericita, implinita si pozitiva, cum nu am mai fost de multa vreme.

Intregul portofoliu Dulcis Events se caracterizeaza prin finete si rochii deosebite care sa ne scoata zambetul in evidenta.

Pe tine ce te face fericit(a)?















You May Also Like

4 comments

  1. Ce frumoasa e rochia. Superbaaa....!! 😗 si au si modele diversificate pe site!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochia iti vine foarte bine este foarte feminina! Imi place mult crapatura indrazneata si atitudinea ta always pozitiva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce rochie frumoasa! Iti vine tare bine!

    RăspundețiȘtergere